x

Els maratons de Madrid i Londres són els següents passos en la projecció internacional de València Ciutat del Running

22 abril, 2015

València Ciutat del Running afronta la fase final de la seua promoció internacional amb la visita a les fires amb major nombre de runners en el panorama europeu. D’esta manera l’arribada a les Fires de les maratons de Madrid i Londres torna a ser estratègica per a l’equip de promoció valencià que comptarà amb una presència destacada amb l’objectiu de ser un dels estands més visitats com en la recent visita a la Marató de París.

València Ciutat del Running ha captat durant este període un gran nombre de runners que volen participar en les competicions més ràpides d’Espanya. Però no només és el circuit, el clima sense competència a Europa que oferix València durant els mesos d’octubre, data de la mitja marató, i novembre, de la marató, és un altre dels seus principals baluards. Un clima extraordinari que col·labora a que el públic valencià isca als carrers, una afició pel running que porta a que la ciutat visca amb intensitat esta prova, amb animacions de tot tipus, espontànies i fomentades per l’organització.

Tota esta informació sobre la Ciutat del Running es podrà obtenir a l’estand de Madrid i Londres on, a més a més, es podrà contractar directament el viatge i allotjament per poder córrer a València. Tot gràcies als paquets turístics que de manera avantatjosa ofereix l’organització de l’esdeveniment a les fires a les quals acudix esta temporada.

Foto Londres Feria

A més, la visita al nostre estand pot significar una extraordinària notícia. Només amb deixar les teues dades a la nostra urna pots entrar en el sorteig d’un dorsal per disputar la Marató o la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Cada dimecres després de la Fira publiquem els guanyadors al nostre web.

Finalment, recordar que el procés d’internacionalització de Marató i Mitja Marató té encara dos parades més. Es tracta de un parell de novetats en este recorregut promocional, les fires de la Marató d’Estocolm i de Mannheim. Dos mercats, el suec i l’alemany, que cada vegada atrauen més corredors a València.

Notícies relacionades