x

València Ciudad del Running tanca els seus sorteigs en fires amb la Marató d’Estocolm

3 juny, 2015

València Ciutat del Running va tancar, el cap de setmana passat, el seu tour per les principals maratons europees, la qual cosa li ha portat a recórrer les fires de Londres, París, Roma i, en últim lloc, Estocolm. Un recorregut en el qual ha promocionat els dos esdeveniments atlètics més destacats de la ciutat, la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

En esta última parada, en la fira de la Marató d’Estocolm, l’acollida ha tornat a ser espectacular. Centenars de runners dels països nòrdics han acudit a l’estand valencià atrets pel gran aparador que significa la Ciutat del Running a Europa, sent especials les seues proves, considerades les millors del país per la RFEA i les més ràpides. Tot açò sense obviar l’excel·lent clima en els mesos de celebració de les mateixes, octubre novembre, la qual cosa les converteix en les referències de la temporada de tardor en les seues respectives distàncies.

Atrets per estos atractius, els assistents a la Fira van acudir al nostre estand de València Ciutat del Running per a completar la seua inscripció i adquirir el seu paquet turístic per a viatjar a València. Açò sí, els qui confiaven en la fortuna van participar en el sorteig de dos dorsals per a Marató València Trinidad Alfonso i altres dos per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, que han tingut els següents guanyadors:

Marató València Trinidad Alfonso

Annki Lindhal
Andrew Heller

Mitja Marató València Trinidad Alfonso

Autumn Siegel
Nadja Ruthstrom

Moltes gràcies als milers de corredors que heu participat en els sorteigs de les fires del corredor als quals ha assistit València Ciutat del Running. Ara teniu l’oportunitat de participar de la gran festa del running a València inscrivint-vos en la nostra web.

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

 

Notícies relacionades