x

Un cap de setmana per a córrer per dos causes solidàries a València: AVAPACE i Creu Roja

1 juny, 2015

Dins de les moltes carreres i esdeveniments que acull Valencia Ciudad del Running, este cap de setmana els amants de l’esport poden participar a la ciutat de València en dos carreres populars amb una bona i solidària causa darrere.

D’una banda, divendres de vesprada, a la Marina Reial Juan Carlos I comença el segon repte AVAPACE Corre, amb l’objectiu de completar 50 carreres de 10K corrent ininterrompudament durant 50 hores fins diumenge. Cada grup anirà sempre encapçalat per un carro de lAssociació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral, que marcarà el ritme de 6 minuts el quilòmetre perquè cada una de les carreres de 10K per la Marina Real dure exactament una hora.

Pots inscriure’t de manera gratuïta o comprar els quilòmetres solidaris, si no hi pots participar, en la web d’AVAPACE Corre.

 

reto_avapace_01

I d’altra banda, diumenge se celebra una nova edició de la III Carrera Solidària per la Creu Roja, que, amb un recorregut de 5 quilòmetres, té una espectacular meta per a tots els participants a la plaça central del Jardí de Vivers.

Esta cita vol recaptar fons a través de Creu Roja a la Comunitat Valenciana per a destinar-los a la crida “Ara + que mai” de Lluita contra la Pobresa, per a persones afectades per la crisi econòmica. Podran participar en la carrera persones corrent o caminant per a completar el traçat, amb eixida a les 9:30 hores al carrer Alboraia de València.

 

inscripcion_act

Notícies relacionades