x

Valencia Ciudad del Running prepara l’estratègia 2015 amb el sector hoteler de la ciutat

26 desembre, 2014

Valencia Ciudad del Running, iniciativa impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, ha tornat a reunir els principals representants del sector hoteler i de la restauració valencians a fi de preparar l’estratègia d’expansió amb vista a l’any 2015. Després d’uns primers mesos de presa de contacte amb el naixement de la marca Valencia Ciudad del Running, els agents turístics de la ciutat ja treballen en una estratègia per a oferir, d’una banda, un verdader servici de qualitat per a tot aquell corredor forà que vinga a disputar alguna carrera o a entrenar a València i, d’altra banda, traure tot el partit turístic al potencial runner de la ciutat.

Es tracta d’una oportunitat per als empresaris valencians d’atraure un tipus de turista, nacional i internacional, que arriba a la nostra ciutat a practicar esport atret per les bondats de la ciutat de València: clima, característiques orogràfiques i carreres de fons durant tot l’any; però que al mateix temps necessita un tipus d’atencions especials per a cuidar el corredor visitant que arriba a la ciutat.
IMG_5606

Els hotels de la ciutat de València ja han anat, a poc a poc, unint-se al projecte. Ho fan a través d’una plataforma tecnològica que aglutinarà tots els hotels que s’hi vullguen adherir, atorgant-los un Segell de Qualitat ‘Valencia Ciudad del Running’. Este emblema reconeixerà l’hotel com un centre especialitzat en el corredor que atendrà les seues necessitats especials durant els dies de carrera. De la mateixa manera, es promocionarà estos hotels en les fires internacionals en què Valencia Ciudad del Running estiga present. A més, amb l’ajuda de Viajes Transvia s’ha creat la pàgina web www.welcometovalencia.com, especialitzada en el mercat del turista-corredor, des d’on es podran fer les reserves.

Francisco Borao, president de la SD Correcaminos, va explicar als representants hotelers la singularitat del corredor com a client especial per a atendre les seues necessitats, en una reunió en què va estar acompanyat de José Puentes, director d’Esdeveniments de la Fundació Trinidad Alfonso, i també de Cristóbal Grau, regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, i de José Pablo Vázquez, en representació de l’empresa majorista de viajes Transvia.

Valencia Ciudad del Running

Valencia Ciudad del Running és un projecte estratègic, impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, que té com a objectiu crear un projecte de ciutat que aglutine tots els esdeveniments vinculats a la carrera a peu i convertisca València en una ciutat que visca l’esport els 365 dies de l’any. També, donar a conéixer un altre dels atractius turístics d’una ciutat perfecta per a practicar la carrera a peu i en la qual es duen a terme dos carreres representatives a escala internacional com són la Marató València Trinidad Alfonso i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

[vcr_custom_gallery source=”media: 1934,1935,1937,1932,1930,1929″ link=”lightbox” width=”180″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar