x

Valencia Ciudad del Running continua amb la promoció de Marató i Mitja Marató a les Fires de París i de Rotterdam

9 abril, 2015

La promoció internacional de les principals carreres de la Ciutat del Running, Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso, arriba esta setmana a dos dels seus punts més importants, la Fira de la Marató de París i Marató de Rotterdam.

En primer lloc, assistirem a la Fira de París, el Marató tindrà lloc el diumenge 12 d’abril. D’esta manera, l’equip de Valencia Ciudad del Running informarà els presents, des d’aquest dijous 9 al dissabte 11 d’abril, de les qualitats de les nostres reconegudes proves.

França està entre les principals fonts de corredors de la Marató València Trinidad Alfonso. Els seus 447 runners de l’edició de 2014, fan que esta nacionalitat siga la tercera amb major representació en la nostra carrera, per darrere de la italiana i superant la britànica, en quart lloc.

Feria Paris_

Durant este cap de setmana també ens trobarem a la Fira de Rotterdam, que se celebra entre divendres 10 i el dissabte 11 d’abril, prèvia a la Marató del dia 12 que tindrà lloc a la ciutat neerlandesa.

Com és habitual, en les fires realitzarem el sorteig de dos dorsals per la Marató i Mitja Marató Trinidad Alfonso, el resultat serà publicat a la nostra web el dimecres que ve. A més, enguany els visitants de la fira, tenen la possibilitat de reservar els paquets turístics que oferim en el nostre estand. D’esta manera els runners que vulguen assistir a la carrera es podran allotjar a València amb la major comoditat possible.

Notícies relacionades