x

Corre i camina contra la diabetis a València

13 abril, 2015

La Societat Espanyola de Diabetis SED organitza la I 5K Carrera Popular “Córrer junts per la diabetis” i la I 2K Marxa Popular “Córrer junts per la diabetis”, este dimecres 15 d’abril, a partir de les 18 hores, al Jardí del Riu Túria de València. L’import total que es recapte amb les inscripcions a la prova anirà destinat íntegrament als projectes que du a terme l’Associació Valenciana de Diabetis.

L’eixida i l’arribada estaran ubicades a l’explanada del Jardí del Túria, davall del pont de l’Exposició, i el recorregut d’una o dos voltes, segons la distància, no serà competitiu en cap de les dos proves.

L’objectiu de la prova és conscienciar tota la població de fer exercici físic de manera habitual, ja que l’obesitat i el sedentarisme són les principals causes de la diabetis al nostre país.

cabecera

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar