x

Servicis al corredor: Últimes instruccions

10 novembre, 2016

20161103_plano_maraton_recorrido_maraton

20161103_plano_maraton_recorrido_10k

EIXIDA

08:30AM – DIUMENGE 20 DE NOVEMBRE

Pont de Montolivet

Marató València Trinidad Alfonso EDP

L’eixida es donarà a les 8:30 hores. Hi haurà tres tandes a fi de millorar la comoditat i seguretat de tots els corredors.

 • A les 8:30 hores partiran tots els atletes acreditats fins a 3h30:59, d’acord amb l’orde previ establit en els fulls d’inscripció.
 • A les 8:36 hores eixiran tots els atletes participants que s’han inscrit amb temps entre 3h31:00 i 4h00:59.
 • A les 8:42 hores eixiran tots els atletes participants que s’han inscrit amb temps de 4h01:00 o més.

10K València Trinidad Alfonso

Tots els participants de la 10K partiran en la primera eixida a les 8:30 hores.

PLANO CAC_escalado_v9

COM ARRIBAR?

AUTOBÚS: per a esta edició, EMT realitzarà un dispositiu especial en la seua flota d’autobusos que ajudarà a l’arribada de corredors a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Durant el diumenge 20 de novembre:

 • Les línies 35, 95 i 99 d’EMT actuaran amb servici especial d’alta freqüència i portaran fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències des de les 5:30 fins a les 7:30.
 • Totes les línies seran gratuïtes fins a les 16:00.
 • Altres línies amb servici pròxim a la Ciutat de les Arts són: 1, 13, 14, 15, 19 i 40. Per acudir a Expo Esport València els dies 18 i 19 de novembre recomanem prendre les línies 35 i 95.

Servici Especial d’Atenció al Client des del divendres 18 fins al diumenge 20 a les 14 h. Més informació sobre horaris d’EMT: 96 315 85 15 i en el Telèfon d’Atenció al Corredor: 963 94 02 00. Número gratuït. WhatsApp: 658 67 49 20.

METRE: Línies 3 i 5. Parada Albereda (20 minuts a peu). Planifica el teu trajecte per a la 10K i Marató València Trinidad Alfonso EDP a través de la web de MetroValencia: www.metrovalencia.es Metro – FGV: 900 46 10 46

APARCAMENT

La Marató València Trinidad Alfonso EDP recomana als corredors la utilització del servici públic de transport com a opció preferent per desplaçar-se fins al punt d’eixida. No obstant això, també s’oferix la possibilitat d’utilitzar els aparcaments habilitats a l’efecte.

-Aparcament 1 Centre Comercial el Saler

(recomanat des del sud i oest de València)

-Aparcament 2 Centre Comercial Aqua

(recomanat des del nord de València)

-Aparcament 3 Pavelló Font de San Lluís

(recomanat des del sud i oest de València)

-Aparcament 4 Avinguda Antonio Ferrandis

-Aparcament 5 Oceanogràfic

(3€/dia presentant dorsal)

VESTUARI

Es podrà depositar una bossa per dorsal en el servici de vestuari, ubicació: zona de l’aparcament de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Horari obertura 07:00 el diumenge, abans de la carrera. Per a això, s’haurà d’utilitzar l’etiqueta adhesiva amb el nº del dorsal que trobareu en el sobre del dorsal. El dorsal serà imprescindible per recuperar la bossa. El vestuari tancarà a les 15:00 hores.

El servici per a corredors de la Marató València estarà en els exteriors. El servici per a corredors de la 10K estarà en l’interior de l’aparcament. No s’agafarà cap bossa que no porte l’etiqueta corresponent amb el nº de dorsal.

DUTXES

Els corredors que vullguen utilitzar dutxes una vegada conclosa la Marató València Trinidad Alfonso EDP o la carrera 10K València Trinidad Alfonso hauran de desplaçar-se fins a les instal·lacions esportives municipals del poliesportiu de Natzaret (C/ Fernando Morrais de l’Hora – 46024 València).

AVITUALLAMENT

Marató València Trinidad Alfonso EDP

Els llocs d’avituallament estaran repartits al llarg del circuit en els punts quilomètrics 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 i 40, més un avituallament final en meta.

L’avituallament estarà compost per aigua, Powerade i fruita entre altres.

L’organització posarà a disposició dels corredors gels de la marca Enervit en els punts quilomètrics 18 i 29.

avituallamientos

10K València Trinidad Alfonso

Es disposarà d’avituallament en el km 5 (aigua i Powerade) i en meta.

WCs

Hi haurà WCs químics en la zona d’eixida, en els avituallaments dels quilòmetres 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 i 40, i en la zona de meta.

DORSAL/XIP

Hi ha un sistema de cronometratge (Bib Tag Mylaps) amb xips adherits al dorsal. Són xips d’usar i tirar que no requerixen fiança.

El dorsal i el xip han de col·locar-se de manera OBLIGATÒRIA en el pit, com indica la Real Federació Espanyola d’Atletisme per a les seues proves. Si no es fa d’esta manera, el sistema de control del cronometratge no detectarà el pas i no apareixerà en la classificació.

PRÀCTICS

Marató València Trinidad Alfonso EDP

Pots realitzar el recorregut seguint el ritme marcat pels pràctics (corredors que t’acompanyaran fins a la meta amb el ritme adequat). Portaran un cartell visible i seran fàcils d’identificar. Marcaran el ritme per realitzar marques de 3 h, 3 h 15’, 3 h 30’, 3 h 45’, 4 h, 4 h 15’, 4 h 30’ i 5 h 00’.

10K València Trinidad Alfonso

La prova no disposarà de pràctics coordinats per l’organització.

PERSONALITZA LA TEUA MEDALLA

Des de la Marató València Trinidad Alfonso EDP posem a disposició de tots els participants de la prova la possibilitat de contractar de forma prèvia la personalització de la teua medalla de finisher amb el teu nom i temps realitzat.

  • De forma prèvia a la Marató València: pots reservar i garantir este servici abans la carrera de forma online al preu de 4 euros.
  • Els dies previs a la carrera: en la fira del corredor hi haurà un espai on podràs comprar el tiquet el divendres 18 i dissabte 19 de novembre al preu de 5 euros.
  • En post-meta: una vegada hages finalizat la teua carrera el 20 de novembre pots personalitzar la teua medalla de finisher de la Marató València Trinidad Alfonso EDP 2016 amb el teu nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.


medallas-0007 Medallas Maratón Valencia y 10K

XARXES SOCIALS

Les xarxes socials de la Marató València Trinidad Alfonso EDP oferiran informació actualitzada de la prova en els seus canals oficials de Facebook, Twitter, Instagram i Google+.

SEGUIX LA CARRERA EN DIRECTE

En televisió, la prova podrà seguir-se en directe en Movistar+ i Teledeporte. A més, també podrà ser seguida en directe a través de la web oficial www.maratonvalencia.com.

L’App Marató València Trinidad Alfonso EDP oferirà la possibilitat de seguir el trajecte de cada un dels corredors en directe. Podràs saber en quin punt del recorregut es troben, la seua posició en la carrera i els seus parcials entre altres opcions. Disponible en iOS i Android.

La prova es podrà seguir a través de les emissores de ràdio Maratón Radio i CV Radio i les principals cadenes radiofòniques nacionals donaran informació al respecte.

RESULTATS

Es publicaran en la pàgina web després de la finalització de la prova: www.maratonvalencia.com. L’organització també disposarà uns panells informatius en la zona d’arribada.

DIPLOMA I FOTOS

En la web oficial www.maratonvalencia.com trobaràs després de la carrera d’un enllaç a “Diplomes i Fotos”, este et portarà a la web www.marathon-photos.com on, des del dilluns 21 de novembre, podràs introduir el nom de la prova i el número del dorsal per accedir a la compra de fotografies personalitzades.

Les comandes poden fer-se online amb diverses formes de pagament. En esta mateixa web podràs descarregar-te el teu diploma (GRATUÏT) que et reconeix com a finisher de la Marató València Trinidad Alfonso EDP.

Els corredors de la 10K València Trinidad Alfonso també podran fer ús d’este servici de fotografia i diplomes.

LA PEL·LÍCULA DE LA TEUA CARRERA

El dilluns 21 de novembre, tots els corredors participants en la Marató València Trinidad Alfonso EDP tindran en la web www.corriendovoy.com la possibilitat veure i descarregar els seus vídeos d’eixida, quilòmetres 10, mitja marató, 30, 40 i meta. Estos podran ser consultats i descarregats de manera totalment gratuïta. Per als corredors de la 10K s’oferirà el servici d’eixida i meta.

ENTITAT SOLIDÀRIA

La Marató València Trinidad Alfonso EDP establix per a cada edició lligams de compromís amb una entitat a la qual destina totes les recaptacions de caràcter solidari que acompanyen a la prova. Les diferents aportacions solidàries ajuden a construir l’esdeveniment i canalitzar la solidaritat dels corredors i de la pròpia organització. Amb les seues contribucions es reforça, a més, l’aspecte social de les múltiples realitats que es brinden en la societat.

Per a 2016, l’entitat solidària de la Marató València Trinidad Alfonso EDP és la Fundació ANAR. La seua principal labor és oferir ajuda als xiquets i joves en risc. La donació d’1 € solidari per cada corredor arribat a meta és potser l’acció més notòria que l’organització de la Marató València Trinidad Alfonso EDP establix i que més caràcter propi destil·la. Un premi a l’esforç de cada corredor, impulsat i aportat per la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, que transforma en solidaritat econòmica cap a l’entitat solidària el repte aconseguit per cada un dels arribats a la meta després de superar els 42.195 metres de carrera a peu.

D’altra banda, cal destacar que són múltiples les vies per mitjà de les quals es dóna la mà a la participació solidària. Totes estes recaptacions són entregades a l’entitat solidària una vegada conclòs l’esdeveniment.

RECICLA EL TEU ESFORÇ

La Fundació Trinidad Alfonso vol agrair d’una manera especial l’esforç dels corredors en el seu compromís per deixar la ciutat lliure de residus després d’una prova que reunix a gran quantitat de participants i espectadors. Per eixe motiu posarà novament en marxa l’activitat denominada “Recicla el teu Esforç”, que consistix en uns punts d’arreplega de residus situats després de les zones d’avituallament i meta, ubicats de forma estratègica per a l’arreplega de envasos de plàstic i residus orgànics.

PAELLA PARTY

La Paella Party se celebra en l’entorn de l’Expo Esport València, en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Amb el teu dorsal, podràs arreplegar un picnic conformat per un plat de paella, a més de beguda, pa i fruita, per gaudir-ho en companyia i en l’entorn de les activitats paral·leles que s’organitzen el dissabte 19 de novembre. L’horari de la Paella Party és de 13:00 a 15:30. El “paella picnic” de cada corredor és gratuït i es retirarà en la zona dels jardins del Museu Príncipe Felipe mitjançant un tiquet que s’entregarà en arreplegar el dorsal. Els acompanyants dels corredors podran obtindre el seu tiquet en el lloc de celebració al preu de 5€. A més, l’activitat de la Paella Party oferirà a tots els assistents, la realització d’exhibicions de cuina en directe per mostrar les qualitats de la gastronomia valenciana i del seu producte tradicional, l’arròs.

ADVERTÈNCIA

L’organització i els jutges de carrera no permetran l’entrada en meta amb cotxets de bebés ni xiquets en braços o de la mà. Al seu torn, tampoc es permetrà creuar la línia de meta a cap corredor que no porte el dorsal oficial de la carrera.

El jutge àrbitre desqualificarà a tot aquell que:

   1. No complisca el reglament oficial de la carrera.
   2. No haja passat per totes les estores lectores instal·lades al llarg de circuit.
   3. Tot aquell que manipule el dorsal o xip o no ho porte visible.
   4. Tot aquell que haja alterat les dades del seu DNI.

L’organització es guarda el dret d’impedir la inscripció a estos corredors, ja siga en edicions posteriors i en altres proves organitzades per l’entitat, així com en les proves organitzades directament per la FDM en la ciutat de València, en cas de produir-se reiterades accions de mala fe i que atempten contra els principis de l’esportivitat.

Tot corredor que arribe al km 25 després de les 12:45 del 20 de novembre de 2016 haurà d’abandonar la prova i/o pujar al cotxe granera a l’excedir en més de 15 minuts la projecció del límit establit per l’organització per a la finalització de la prova (6 hores). Demanem a tots els inscrits que no cedisquen el seu dorsal a terceres persones sense haver-ho comunicat a l’organització en els terminis previstos en el reglament, ja que es trenca la cadena d’assegurament i es danyen les classificacions.

TEMPS DE PAS

KM LUGAR PRIMEROS ULTIMOS
0 Puente de Monteolivete 8:30:00 8:54:00
1 Rotonda Luis García Berlanga 8:33:00 9:02:32
2 Calle Joan Verdeguer 8:36:00 9:11:04
3 Rotonda de la Armada Española 8:39:00 9:19:36
4 Calle Doctor Lluch 8:42:00 9:28:08
5 Avda. dels Tarongers 8:45:00 9:36:40
6 Avenida dels Tarongers 8:48:00 9:45:12
7 Avenida dels Tarongers 8:51:00 9:53:44
8 Avenida dels Tarongers 8:54:00 10:02:12
9 Avenida de Blasco Ibañez 8:57:00 10:10:44
10 Rotonda Ramón Llul 9:00:00 10:19:16
11 Avda. Cataluña 9:03:00 10:27:48
12 Ronda Norte 9:06:00 10:36:20
13 C/ Alfahuir 9:09:00 10:44:52
14 Calle Dolores Marqués 9:12:00 10:53:24
15 Rotonda Puente del Real 9:15:00 11:01:56
16 Plaza Zaragoza 9:18:00 11:10:28
17 Avenida Aragón 9:21:00 11:19:00
18 Avenida de Blasco Ibañez 9:24:00 11:27:32
19 Calle Marí Blas de Lezo 9:27:00 11:36:04
20 Avenida dels Tarongers 9:30:00 11:44:36
21 Calle Reina 9:33:00 11:53:08
M.M. Calle Reina 9:33:18 11:53:59
22 Avda. del Puerto 9:36:00 12:01:40
23 Calle de Menorca 9:39:00 12:10:12
24 Paseo de la Alameda 9:42:00 12:18:44
25 Paseo de la  Alameda 9:45:00 12:27:16
26 Paseo de la Alameda 9:48:00 12:35:48
27 Calle Trinitat 9:51:00 12:44:20
28 Plaza Tetuán 9:54:00 12:52:54
29 Plaza Ayuntamiento 9:57:00 13:01:26
30 C/ Angel Guimerá 10:00:00 13:09:58
31 Puente de las Glorias Valencianas 10:03:00 13:18:30
32 Avenida del Maestro Rodrigo 10:06:00 13:27:02
33 Rotonda Avenida General Avilés 10:09:00 13:35:34
34 Calle Nou D’Octubre 10:12:00 13:44:06
35 Avenida Tres Cruces 10:15:00 13:52:38
36 Calle Archiduque Carlos 10:18:00 14:01:10
37 Calle Archiduque Carlos 10:21:00 14:09:42
38 Calle Pintor Benedito 10:23:00 14:18:14
39 Calle Colón 10:26:00 14:26:46
40 Plaza América 10:29:00 14:35:18
41 Calle Alcalde Reig 10:32:00 14:43:50
42 Ciudad de las Artes y las Ciencias 10:35:00 14:52:22
42,195 META Lago CACSA frente Museo Príncipe Felipe 10:35:36 14:55:04

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2016/11/Ultimas-instrucciones_vf-2016.pdf” target=”blank” background=”#f38f00″ color=”#141212″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Descàrrega el document d’últimes instruccions en PDF[/vcr_button]

Notícies relacionades