x

Un reconeixement d’or per a la Marató València i la seua 10K: les medalles!

9 novembre, 2016

El record de creuar una meta marcada com a objectiu des de fa mesos és inesborrable per a qualsevol corredor. No obstant això, l’organització de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la seua 10K paral·lela volen fer que eixe moment siga encara més especial si és possible. Per això, en la seua edició de 2016 que se celebrarà el pròxim 20 de novembre es donaran medalles a tots els finishers d’ambdós carreres.

La memòria tangible d’un gran marató

Medallas Maratón Valencia y 10K

Encara que Marató València ja ha premiat els seus participants de la dita forma anteriorment, enguany es planteja molt especial, perquè serà la primera prova de 42.195 metres que se celebre en sòl espanyol amb l’Etiqueta d’Or de l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAF). Es tracta, per tant, d’una ocasió emblemàtica per a l’atletisme nacional, que escriurà una nova pàgina de la seua història junt amb els maratonians de la Ciutat del Running.

Ni més ni menys que s’han precisat tres tones de bronze i el treball durant quatre mesos de huit tècnics professionals per a produir les milers de medalles acabades en or mat encarregades a l’empresa valenciana The Medal Company. Així, el resultat final presenta una qualitat òptima, amb un disseny exclusiu per al que s’ha adaptat maquinària industrial i s’ha empleat tecnologia informàtica d’avantguarda.

L’èxit de 10.000 metres al coll

Medallas Maratón Valencia y 10K

La 10K València, per la seua banda, sí que s’estrena en 2016 en el dit sentit. Així, els runners que hagen optat per esta prova per al 20 de novembre no sols seran pioners a recórrer el seu nou i millorat circuit, sinó també a rebre medalla per superar els 10.000 metres que conclouen en la mateixa estora blava de la Ciutat de les Arts i les Ciències que la marató.

El 36é Marató València Trinidad Alfonso EDP i la carrera de 10K que ho complementa són les grans cites del calendari de les carreres a peu. Per això, s’ha decidit que no podien disputar-se sense obsequiar als que les fan possible. És més, les medalles vénen acompanyades d’un servici per personalitzar-les amb el nom i el temps realitzat. Este es pot contractar de forma prèvia per mitjà de la web oficial, durant les dos jornades d’Expodeporte o en la mateixa post-meta del 20 de novembre.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/zona-corredor-marato/personalitza-la-teua-medalla-de-la-marato-valencia-trinidad-alfonso/” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Més informació per a personalitzar la teua medalla[/vcr_button]

Notícies relacionades