x

Ránking de clubs: I tu en quin equip corres?

19 juny, 2015

Jose Royo

Diuen que la unió fa la força. Cada vegada són més nombrosos els grups de corredors i corredores que sota una mateixa samarreta, agrupen els seus objectius, motivacions, amistat i reptes runners, donant-li colorit a qualsevol carrera popular.

 

Per als recentment iniciats en el running, les opcions són dues: córrer com a independent, o l’evolució natural de moltíssims… quasi sense adonar-te, acabar formant part d’un col·lectiu o grup de corredors, al que defensaràs en cadascuna de les proves que participes.

 

Se sap que en la Ciutat del Running, en el tema de clubs i grups de córrer hi ha molta diversitat on escollir. Però si hi ha una referència en l’àmbit de la carrera popular, esta és la SD. Correcaminos: club de referència des de 1979, amb més de 600 socis i a més, amb els galons de ser els organitzadors de proves tan representatives com la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso o la Volta a Peu de València. No obstant açò, a banda de la SD. Correcaminos, el colorit multicolor de l’escamot runner respon a múltiples clubs o grups de córrer, federats i sense federar, on la màxima és comuna per part de tots: Disfrutar de la carrera a peu.

 

La Marató i la Mitja Marató, un ránking cada vegada amb més clubs

 

És evident que amb el creixement de la participació en la Marató i la Mitja Marató València Trindidad Alfonso, cada vegada hi ha més presència de corredors pertanyents a diferents clubs. Les llargues distàncies són idònies perquè siguen preparades i recorregudes en grup i açò es nota. Una sana competència que no fa més que revitalitzar i donar energia a una ciutat que viu per i per al Running.

 

En el ránking provisional d’inscrits per clubs, actualment lidera la llista Redolat Team seguit per SD. Correcaminos i Team 3FDC, tant per a la Marató com per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Fora d’esta llista dels 15 clubs més nombrosos fins al moment, queden fóra una gran quantitat de clubs que ja compten amb una representació considerable i que de ben segur, amb el pas de les setmanes aniran creixent en representants.

 

 

Inscrits per club – TOP 15. Marató València Trinidad Alfonso. Juny de 2015

TOP CLUB INSCRITS

TOP CLUB INSCRITS
1 REDOLAT TEAM 70
2 S.D. CORRECAMINOS 49
3 TEAM 3FDC 42
4 COLLA EL PAROTET 37
5 ORERO PATERNA RUNNERS 27
6 RUNNERS CIUTAT DE VALENCIA 26
7 URBAN RUNNERS 25
8 SOM PASSATGE 23
9 C.A. VON HIPPEL-LINDAU PAIPORTA 23
10 BURJARUNNERS 22
11 IG&H CONSULTING & INTERIM 22
12 C.A. AVAPACE CORRE 21
13 C.T. A CORRE-CUITA 21
14 AMICS DEL CLOT 21
15 CAMBE GOUILLE 20

 

 

Inscrits per club – TOP 15. Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Juny de 2015

 

TOP CLUB INSCRITS
1 REDOLAT TEAM 60
2 S.D. CORRECAMINOS 57
3 TEAM 3FDC 37
4 MARATON LUCENA 31
5 ORERO PATERNA RUNNERS 27
6 RUNNERS CIUTAT DE VALENCIA 23
7 C.D. NEVER STOP RUNNING 23
8 AMICS DEL CLOT 22
9 BLUE LINE EVASION 22
10 C.A. AVAPACE CORRE 16
11 C.A. CORRELIANA 16
12 C.A. POBLATS MARITIMS 16
13 CLUB MARATON LUCENA 16
14 C.A. 42 Y PICO 15
15 SOM PASSATGE 14

 

 

En este cas, sí que cal fer menció a una variable que s’ha introduït amb l’evolució de Marató València Trinidad Alfonso, ja que l’entrada de grups i clubs d’internacionals, passa de ser testimonial a comptar amb un gruix notable de components, com és el cas de CAMBE GOUILLE per França, BISCEGLIE RUNNING per Itàlia i AC BREAK de Bèlgica, que viatjaran a la Marató de València amb una àmplia representació de corredors, amb el propòsit de creuar la passarel·la sobre l’aigua situada en el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar