x

Ránking de clubs: I tu en quin equip corres?

19 juny, 2015

Jose Royo

Diuen que la unió fa la força. Cada vegada són més nombrosos els grups de corredors i corredores que sota una mateixa samarreta, agrupen els seus objectius, motivacions, amistat i reptes runners, donant-li colorit a qualsevol carrera popular.

 

Per als recentment iniciats en el running, les opcions són dues: córrer com a independent, o l’evolució natural de moltíssims… quasi sense adonar-te, acabar formant part d’un col·lectiu o grup de corredors, al que defensaràs en cadascuna de les proves que participes.

 

Se sap que en la Ciutat del Running, en el tema de clubs i grups de córrer hi ha molta diversitat on escollir. Però si hi ha una referència en l’àmbit de la carrera popular, esta és la SD. Correcaminos: club de referència des de 1979, amb més de 600 socis i a més, amb els galons de ser els organitzadors de proves tan representatives com la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso o la Volta a Peu de València. No obstant açò, a banda de la SD. Correcaminos, el colorit multicolor de l’escamot runner respon a múltiples clubs o grups de córrer, federats i sense federar, on la màxima és comuna per part de tots: Disfrutar de la carrera a peu.

 

La Marató i la Mitja Marató, un ránking cada vegada amb més clubs

 

És evident que amb el creixement de la participació en la Marató i la Mitja Marató València Trindidad Alfonso, cada vegada hi ha més presència de corredors pertanyents a diferents clubs. Les llargues distàncies són idònies perquè siguen preparades i recorregudes en grup i açò es nota. Una sana competència que no fa més que revitalitzar i donar energia a una ciutat que viu per i per al Running.

 

En el ránking provisional d’inscrits per clubs, actualment lidera la llista Redolat Team seguit per SD. Correcaminos i Team 3FDC, tant per a la Marató com per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Fora d’esta llista dels 15 clubs més nombrosos fins al moment, queden fóra una gran quantitat de clubs que ja compten amb una representació considerable i que de ben segur, amb el pas de les setmanes aniran creixent en representants.

 

 

Inscrits per club – TOP 15. Marató València Trinidad Alfonso. Juny de 2015

TOP CLUB INSCRITS

TOP CLUB INSCRITS
1 REDOLAT TEAM 70
2 S.D. CORRECAMINOS 49
3 TEAM 3FDC 42
4 COLLA EL PAROTET 37
5 ORERO PATERNA RUNNERS 27
6 RUNNERS CIUTAT DE VALENCIA 26
7 URBAN RUNNERS 25
8 SOM PASSATGE 23
9 C.A. VON HIPPEL-LINDAU PAIPORTA 23
10 BURJARUNNERS 22
11 IG&H CONSULTING & INTERIM 22
12 C.A. AVAPACE CORRE 21
13 C.T. A CORRE-CUITA 21
14 AMICS DEL CLOT 21
15 CAMBE GOUILLE 20

 

 

Inscrits per club – TOP 15. Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Juny de 2015

 

TOP CLUB INSCRITS
1 REDOLAT TEAM 60
2 S.D. CORRECAMINOS 57
3 TEAM 3FDC 37
4 MARATON LUCENA 31
5 ORERO PATERNA RUNNERS 27
6 RUNNERS CIUTAT DE VALENCIA 23
7 C.D. NEVER STOP RUNNING 23
8 AMICS DEL CLOT 22
9 BLUE LINE EVASION 22
10 C.A. AVAPACE CORRE 16
11 C.A. CORRELIANA 16
12 C.A. POBLATS MARITIMS 16
13 CLUB MARATON LUCENA 16
14 C.A. 42 Y PICO 15
15 SOM PASSATGE 14

 

 

En este cas, sí que cal fer menció a una variable que s’ha introduït amb l’evolució de Marató València Trinidad Alfonso, ja que l’entrada de grups i clubs d’internacionals, passa de ser testimonial a comptar amb un gruix notable de components, com és el cas de CAMBE GOUILLE per França, BISCEGLIE RUNNING per Itàlia i AC BREAK de Bèlgica, que viatjaran a la Marató de València amb una àmplia representació de corredors, amb el propòsit de creuar la passarel·la sobre l’aigua situada en el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Notícies relacionades