x

Més de 1.300 corredors compartixen amb AVAPACE els seus 500 quilòmetres en 50 hores

7 juny, 2015

50 hores i 500 quilòmetres després, el II Repte AVAPACE “Corre 50 10K en 50 hores” concloïa a la Marina Reial Juan Carlos I amb tres intenses jornades de solidaritat i running. L’objectiu d’AVAPACE Corre, el club de corredors de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral AVAPACE, tornava a comptar amb la col·laboració i participació de tot el running valencià.

[vcr_youtube url=”https://youtu.be/bP38lOlrAAc”]

Clubs, corredors i associacions que han donat suport a este repte durant 50 hores consecutives corrents carreres de 10 quilòmetres a la Marina Reial, amb eixida i meta davall de l’edifici Veles e Vents, i tota la solidaritat a colp de camallada. En total, més de 1.300 corredors han participat de manera col·lectiva o individual en este repte, sempre acompanyat d’un carro de l’associació, que marcava el pas i el ritme.

IMG_3615

 

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar