x

Planifica el teu entrenament i bat la teua marca personal travessant les aigües de la Marató València Trinidad Alfonso

18 juny, 2015

imagen web 3 cuerpos Maratón_val

D’entre els reptes esportius marcats en les agendes dels corredors per a la pròxima temporada, figura la Marató València Trinidad Alfonso, el qual s’ha convertit en una referència de l’estació de tardor, època de l’any perfecta per a les proves de fons i que al costat del formidable marc que acompanya la celebració, fan que es tracte d’una de les cites més destacades del panorama nacional.

En la Marató València Trinidad Alfonso trobaràs un circuit idoni i totalment pla- ací pots consultar la planimetria- combinat amb una temperatura perfecta d’entre 12 i 17 graus, que de ben segur t’ajudaran perquè aconseguisques el teu objectiu.

Si tens clar que València i la seua marató és el teu propòsit, és el moment d’afrontar la teua preparació a través de la web oficial de la Marató València Trinidad Alfonso.
En la web oficial ja tens a la teua disposició els plans d’entrenament per a esta nova edició 2015. Si ho prens amb temps i previsió tindràs un alt percentatge d’èxit. Els entrenaments estan supervisats per Miguel Rubio, entrenador Nacional de la SD Correcaminos. Els objectius dels plans estan marcats per a acabar la prova en 3, 3:15, 3:30, 4, 4:30, 5 i 6 hores.

Boton más info planes de entrenamiento maratón valencià
A més també disposes dels plans d’entrenament per a la 10K. No perquè siga una distància més curta no significa que estiga exempta d’entrenament i exigència. Els plans estan marcats per a acabar la prova en 40’, 50’ i acabar-la en temps.
Enllaços a plans de entrenament:

Boton más info planes de entrenamiento 10K valencià

Notícies relacionades