x

Pintures Isaval tornarà a traçar un recorregut d’Or a la Mitja Marató Valencia

30 maig, 2017

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos, tornarà a comptar amb l’empresa valenciana Isaval, que serà l’encarregada de fabricar la pintura color que marcarà el recorregut de la prova. Per a fer-ho, utilitzarà més de 800 litres de pintura.

isaval-pintura-oficial-medio-maraton-valencia

A més, l’empresa valenciana ha renovat la col·laboració amb la mitja marató per a les pròximes quatre edicions.

Francisco Vallejo, conseller delegat d’Isaval, assegura que: “La pintura és creada especialment per a este esdeveniment, tant el color com la composició”. A més, Vallejo ha remarcat que “es tracta d’una pintura que, d’una banda, ha de resistir bé la pluja i, de l’altra, s’ha de poder netejar amb facilitat després de la prova. Així, la pintura ha sigut formulada amb resines naturals d’origen vegetal, d’última generació i d’alt respecte mediambiental. En total està previst que s’utilitzen 800 litres de pintura per a senyalitzar el recorregut de la Mitja Marató i 1.800 litres per a la Marató”.

[vcr_note note_color=”#f89e28″ text_color=”#040404″ radius=”5″]Sobre Isaval

Pinturas Isaval és una companyia especialitzada en la fabricació de pintures de la més alta qualitat i tecnologia, de capital 100 % espanyol i familiar, que des de la seua fundació l’any 1968 crea solucions innovadores en el mercat de les pintures, de manera que supera les expectatives dels clients i mostra un compromís ferm amb la excel·lència en la distribució de productes de qualitat i el respecte al medi ambient. En l’actualitat, la companyia està present en més de 16 països amb sucursal pròpia a Perú i Cuba. Dins del territori nacional, Pinturas Isaval disposa d’un total de 6 delegacions comercials, 8 punts logístics i 31 centres de distribució pròpia, tot això gestionat des de la seu central, situada en la població valenciana de Riba-roja de Túria i que engloba els departaments de producció, tècnic, logística, administració, i on també es troba el centre formatiu.[/vcr_note]

Notícies relacionades