x

Enervit renova un any més com a gel oficial de la Mitja Marató Valencia

25 maig, 2017

Un any més, els corredors de les dos grans carreres de València podran gaudir dels gels i barretes de la marca de suplementació esportiva Enervit Sport.

Paula-Gonzalez-Enervit-Valencia-Ciudad-Running

Els corredors de la Mitja Marató Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos, podran gaudir per segon any consecutiu de 15.000 gels energètics i 15.000 barretes de proteïnes perquè tinguen la millor recuperació possible.

Per favor, accepta les cookies de statistics, marketing per a veure aquest element.

Enervit Sport és l’elecció d’una icona de l’esport espanyol i mundial com Miguel Indurain, el qual va tindre l’oportunitat de conéixer i provar els productes Enervit Sport durant la participació en el Giro d’Itàlia, i actualment els utilitza durant els entrenaments. També molts atletes internacionals de diferents disciplines, com la campiona d’España de marató l’any 2016, Paula González Berodia, que també confia en Enervit Sport com a marca de suplementació esportiva.

[vcr_note note_color=”#E20025″ text_color=”#FFFFFF” radius=”5″]Sobre Enervit

Després de 50 anys d’història, l’èxit d’Enervit Sport és el resultat del treball de l’equip Enervit, format per metges, enginyers, científics i esportistes, que durant tots estos anys s’han centrat en la investigació, la innovació i el desenvolupament de productes nutricionals, que han demostrat cobrir les necessitats reals dels atletes i esportistes de totes les disciplines. Gràcies a esta experiència, podem oferir als consumidors més exigents una línia completa de productes per a cada necessitat nutricional. [/vcr_note]

Notícies relacionades