x

Passió pel ‘running’ a València: Més de 3.100 corredors desafien la pluja en el tancament del Circuit

30 novembre, 2014

València viu amb passió cada carrera que té lloc als seus carrers i avingudes, encara que les condicions climatològiques no acompanyen en alguna de les poques ocasions en què això passa. La millor mostra va ser l’última carrera del X Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València, que va reunir més de 3.100 corredors amb unes condicions d’intensa pluja per a posar fi en 2014 a esta sèrie de proves pels barris de la ciutat.

Es posible Circuito Valencia

Una cita de 6.336 metres en la XIV Volta a Peu Solidària ‘És Possible’, organitzada per l’FDM València i el CD És Possible, que va obligar els participants a un esforç extra per a completar el recorregut a pesar de l’aigua. Una bona prova en són algunes imatges espectaculars en la línia de meta en esta cita que van tornar a guanyar Jaouad Oumellal i Raquel Landín, que han sigut els dos grans dominadors d’este circuit.

Açi podeu consultar la CLASIFICACIÓ COMPLETA de la XIV Vuelta a Pie ‘Es Posible’ Oumellal Es Posible CircuitoAra encarem la recta final de l’any amb una altra cita clàssica, la XXXI Sant Silvestre de València. Serà el 30 de desembre, abans d’acabar l’any 2014 i començar un 2015 que tornarà a estar replet de carreres en Valencia, Ciudad del Running. [vcr_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=R4NenoNnWgk” width=”640″ height=”360″ responsive=”no” autohide=”yes” rel=”no”]