x

Nova atenció al corredor per WhatsApp: Valencia Ciudad del Running serà ràpida amb les teues dubtes

5 març, 2015

La plataforma Valencia Ciudad del Running continua augmentant els seus servicis per al corredor. Amb la intenció de ser més ràpids i eficaços en la resolució de dubtes i problemes per als corredors i veïns de la ciutat, s’estrena un nou servici de comunicació directa amb els corredors a través del servici de missatgeria instantània de WhatsApp.

A través del número de mòbil 672114201, tots els usuaris que ho desitgen podran enviar les seues consultes, que seran ateses a través del servici de Telèfon d’Atenció al Corredor (TAC), que ja resolia este tipus de qüestions a través del telèfon fix (96 394 02 00) o del correu electrònic. L’horari d’atenció habitual per a este servici de missatgeria serà el mateix que el del TAC, de manera que estarà operativa de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, de dilluns a divendres. En moments puntuals, com les grans proves, hi haurà horaris especials d’atenció.

Imagen_Noticias_Whatsapp_normal_2

Este nou servici d’atenció al corredor pretén ser una plataforma ràpida i eficaç per a resoldre dubtes i qüestions poc complexes, com ara horaris de carreres, recorreguts o preus d’inscripció, entre altres i, sobretot, ser un mètode de resposta molt ràpid, directe i gratuït per a tots aquells corredors que ens visiten en les grans cites atlètiques.

Així mateix, es continuarà mantenint la possibilitat de desviar al correu electrònic o atenció telefònica si l’assumpte requerix una atenció més extensa.

 

Notícies relacionades