x

Nova atenció al corredor per WhatsApp: Valencia Ciudad del Running serà ràpida amb les teues dubtes

5 març, 2015

La plataforma Valencia Ciudad del Running continua augmentant els seus servicis per al corredor. Amb la intenció de ser més ràpids i eficaços en la resolució de dubtes i problemes per als corredors i veïns de la ciutat, s’estrena un nou servici de comunicació directa amb els corredors a través del servici de missatgeria instantània de WhatsApp.

A través del número de mòbil 672114201, tots els usuaris que ho desitgen podran enviar les seues consultes, que seran ateses a través del servici de Telèfon d’Atenció al Corredor (TAC), que ja resolia este tipus de qüestions a través del telèfon fix (96 394 02 00) o del correu electrònic. L’horari d’atenció habitual per a este servici de missatgeria serà el mateix que el del TAC, de manera que estarà operativa de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, de dilluns a divendres. En moments puntuals, com les grans proves, hi haurà horaris especials d’atenció.

Imagen_Noticias_Whatsapp_normal_2

Este nou servici d’atenció al corredor pretén ser una plataforma ràpida i eficaç per a resoldre dubtes i qüestions poc complexes, com ara horaris de carreres, recorreguts o preus d’inscripció, entre altres i, sobretot, ser un mètode de resposta molt ràpid, directe i gratuït per a tots aquells corredors que ens visiten en les grans cites atlètiques.

Així mateix, es continuarà mantenint la possibilitat de desviar al correu electrònic o atenció telefònica si l’assumpte requerix una atenció més extensa.

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar