x

Nadal

Campaña Navidad

Este Nadal aconseguirem que els teus sers estimats et regalen el que de veritat et fa il·lusió. Una colònia? Un jersei de rens? Res d’això! Els direm de manera subtil que el que vols és un dorsal de la Mitja Marató o de la Marató València.

Però, com que demanar el que vols que et regalen de manera tan directa està lleig, ens toca insinuar. Com? Amb quatre estratègies infal·libles que faran que tots aquells que t’envolten s’assabenten que vols que et regalen córrer a la ciutat del running.

Cada setmana activarem una estratègia infal·lible. Tu només has de posar-la en pràctica, compartir-la i etiquetar-nos perquè vegem el resultat. No te la perdes!

Estratègia #1 Toca decorar

Ho sabem, si no ho has fet ja, este cap de setmana no et lliures de posar l’arbre, el betlem, el Pare Noel a la finestra i les llums de torn. No patisques. És la teua oportunitat

Penja la medalla com a adorn de l’arbre, posa el Garmin a alguna figureta del betlem o deixa les sabatilles de córrer davall de l’arbre. Calcetins nadalencs? Tu posa’n uns de córrer i, si t’animes, que el riu del pesebre siga tan blau com la passarel·la sobre el llac o el portal un arc de meta. El que és important és que tots s’assabenten que el que vols per a Nadal és running. I, per descomptat, ens ho mostres després en xarxes socials

T’atrevixes?

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar