x

Mohammed Mohattane i Marta Esteban guanyen ‘És Possible’ i firmen la seua victòria final en el Circuit 2015

29 novembre, 2015

El Circuit Divina Pastora 2015 ja té vencedors: Mohammed Mohattane i Marta Esteban es van proclamar vencedors en gran, ja que, a més de certificar la seua victòria absoluta, també van sumar un nou triomf en esta última cita.

Prop de 4.300 corredors van participar en la XV Volta a Peu Solidària “És possible”, desena i última prova de l’onzena edició del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València.

 

[vcr_youtube url=”https://youtu.be/ekd-3C6Bre4″]https://youtu.be/1cPoRbAxzo4[/vcr_youtube]

Per davant de tots ells, Mohammed Mohattane, que ha completat els 6.366 metres del traçat en un temps de 19:35. L’atleta del Serrano Club de Atletismo suma la quinta victòria –la quarta consecutiva– en este Circuit i, a més, es proclama vencedor d’esta edició. Per darrere d’ell, i amb només dos segons de diferència, ha arribat, Fouad Benzeroual, amb un tems de 19:37. El podi l’ha completat Agustín Sieres (19:41).

 

ESPOSIBLE_ganador

En dones, la més ràpida ha sigut Marta Esteban, que ha creuat l’arc de meta en un temps de 21:23. Este és l’octau triomf de l’atleta del Serrano Club de Atletismo, que es convertix en la guanyadora del Circuit 2015. Fátima Ayachi, amb un temps de 22:05, i Raquel Landín, amb 22:22, han sigut segona i tercera, respectivament.

 

Classificació de la carrera

La XV Volta a Peu Solidària “És possible” posa punt final al Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València, format per un total de deu carreres que se celebren per diferents barris de la ciutat.

Notícies relacionades