x

Brian Mills, l’home dels 1.106 maratons, per fi ha corregut a València

16 novembre, 2015

El seu nom és Brian Mills i és un dels més de 14.000 corredors que han creuat la meta de la Marató València. I un dels molts estrangers que va vindre a València a disfrutar de la seua gran prova. Fins ací no hi hauria res d’especial, excepte la vivència personal de cada corredor, si no fóra perquè Brian s’estrenava en Valencia Ciudad del Running i augmentava la seua llarga llista de proves de 42 km.

Brian Mills és un expert maratonià de 59 anys. En la seua trajectòria, milers de dorsals i medalles de finishers. No en va és un corredor conegut per la seua dilatada experiència. Només enguany, ha participat en 85 proves de marató. Al llarg de la seua vida ja suma, amb la seua meta a València, 1.106 maratons completats.

A València va creuar la meta amb un temps de 4:30:52, prou allunyat de la seua millor marca, que són 3:24 minuts, però el pas dels anys i dels quilòmetres en les seues cames ja el fa competir d’una altra forma, disfrutant de cada prova. “València té una gran marató. No havia corregut abans ací i he disfrutat d’una gran carrera i, sobretot, del magnífic ambient als carrers“, ens conta Brian després creuar la meta. “És increïble el que es viu en estos últims metres. Ja puc dir que he corregut la Marató de València”. La seua pròxima cita serà a casa, a Anglaterra. I serà set dies després d’acabar la seua marató número 1.106 a Valencia Ciudad del Running.

 
Brian Mills

Notícies relacionades