x

Les entitats solidàries de la Marató i Mitja Marató reben l’esforç dels corredors en forma de suport econòmic

16 desembre, 2015

La Fundació Trinidad Alfonso, Col·laboradora Principal de la Marató i la Mitja Marató València, ha lliurat a l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana i a la Fundació Activa Espina Bífida, el xec corporatiu que concreta les aportacions econòmiques de l’acció “1 euro per corredor”.

Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, va fer lliurament dels xecs als representants de les entitats solidàries, a les que va visitar per agrair personalment l’esforç i implicació dels seus col·lectius durant aquest any de col·laboració.

Medio Maratón Valencia

Gràcies a esta acció de “1 euro per corredor” seran 10.834 € els destinats a l’Associació Fibrosi Quística, que amb el lema “El meu aire, la teua meta” es van implicar al costat dels corredors durant els mesos previs a l’Mitja Marató València Trinidad Alfonso .

D’altra banda, 15.051 € ha sigut la quantitat donada a la Fundació Activa Espina Bífida, una xifra econòmica que correspon al total de corredors que van aconseguir creuar la línia de meta el passat 15 de novembre a la Marató València Trinidad Alfonso ia la qual se li suma també, la recaptació íntegra de l’esdeveniment paral·lel Impuls-a València, que es va celebrar a la prèvia de la carrera.

Maratón Valencia Solidaridad

Un premi econòmic aportat íntegrament per la Fundació Trinidad Alfonso, Col·laboradora Principal de les carreres, que aposta per transformar l’esforç dels corredors en suport econòmic, perquè estes entitats puguen assolir els seus objectius i propòsits associatius.

La donació d’1 euro per cada corredor arribat a meta és potser l’acció solidària més notòria i representativa tant de la Marató com de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Proves organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, els qui són partícips d’este tipus d’accions i ratifiquen el seu compromís solidari en cadascuna de les edicions que se celebren.

 

Notícies relacionades