x

La Mitja Marató València esgota els 22 000 dorsals disponibles i obri llista d’espera

3 abril, 2023

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich, organitzada per l’SD Correcaminos, ha esgotat els 22 000 dorsals disponibles sis mesos abans que se celebre el pròxim 22 d’octubre. La millor 21K d’Espanya i la més ràpida del món ha arribat al sold out per cinqué any consecutiu i torna a créixer en participants amb 2000 dorsals més que en 2022.

Així, ara mateix, dels 22 000 inscrits per a la 32 edició, un 56 per cent són corredors de la Comunitat Valenciana, un 21 per cent de la resta d’Espanya i el 23 per cent de participants estrangers. També continua creixent la xifra de dones, que passa del 26 al 27 per cent, i també els debutants en la distància, amb quasi 4000.

Per a Paco Borao, president de l’SD Correcaminos, és una “gran notícia que hagen volat un any més els dorsals” i ha assegurat que “tot l’equip està treballant intensament per a millorar la prova i que tots els corredors i corredores disfruten el màxim possible”.

Oberta llista d’espera

Els corredors que s’han quedat sense dorsal i encara vulguen participar en la pròxima edició el 22 d’octubre encara tenen l’oportunitat de fer-ho apuntant-se a la llista d’espera que ja està oberta i que servix per a cobrir les places de les persones inscrites que sol·liciten baixa per lesió o fan ús de l’assegurança de devolució que van contractar en la inscripció.

Dorsales Medio Maratón Valencia

Dorsals disponibles en l’Experiència Premium

Una altra opció per a aquells que vulguen apuntar-se a la 21K València és adquirir una de les 100 inscripcions Premium, que convertix la carrera en una experiència VIP i que inclou, a més del dorsal, serveis extra, alguns dels quals són exclusius, com l’accés a la zona VIP per a corredor i acompanyant, foto oficial en la meta o un vestuari per a canviar-se després de córrer, entre altres.

Notícies relacionades