x

Inscripció Premium

Córrer la Mitja Marató València és molt més que córrer 21 quilòmetres i 97,5 metres i, a més, amb la nova inscripció Premium pot convertir-se en una gran experiència.

La Inscripció Premium inclou el dorsal per a participar i una sèrie de serveis extra, alguns dels quals són exclusius, com l’accés a la zona VIP per a corredor i acompanyant, foto oficial en la meta o un vestuari per a canviar-se després de córrer, entre altres.

Tens més dubtes del dorsal Premium?

La Inscripció Premium et dona els mateixos drets i serveis que la resta dels corredors, però et permet disfrutar de tot el que està inclòs en el teu dorsal i poder viure al complet l’experiència de córrer en Valencia Ciudad del Running. No hauràs de pagar per res més.

Amb l’assegurança de devolució podràs recuperar el 80 % de l’import de la teua inscripció si vols i per qualsevol motiu, sense haver de justificar res.

T’entregarem dos tiquets per a disfrutar del servei de Bus Turístic de la ciutat, que podràs usar amb el teu acompanyant dins dels horaris i dies habituals, i podràs triar quan vols usar-lo.
Si necessites més informació o comentar-nos alguna situació especial, pots escriure’ns a este correu electrònic: premium@valenciaciudaddelrunning.com