x

Mil treballadors i autònoms es donen cita junt amb 150 empreses en la IV Carrera de les Empreses

8 febrer, 2015

La IV Carrera de les Empreses-Carrera Solidària de les Professions va reunir al Jardí del Túria un miler de corredors i 150 empreses representades en esta cita organitzada per Grupo Nostresport i Píndar Sports, amb 1.129 atletes inscrits i 950 arribats a meta després dels 10.000 metres de recorregut. La cita tenia categories per equips, amb representacions d’empreses importants, així com categories individuals, i es podia competir per lliure o en les categories d’autònoms i col·legiats.

Salida de la carrera.

En la classificació general els hòmens de Cárnicas Serrano van aconseguir un triplet; van arribar junts a la meta, amb un temps de 31:45, els atletes Luis Félix Martínez, Mohammed Mohattane i Octavio Sanchis. En dones, María Fornes, del Regimiento Transmisiones, 21 va fer un temps de 40:08, seguida de Patricia Boix, de Sistemas Genómicos, amb 40:42, i d’Angels Péres, de l’Sprinter de Bonaire, amb 41:13.

Paso del equipo de Cárnicas Serrano.

Solidaritat i homenatge

La prova ha recaptat 1 € per inscripció, de manera que ha entregat 350 € per a les ONG La Casa de la Caritat, Fundació Isidora Pertusa i Projecte Paula. A més, es va rendir homenatge a Miguel Pellicer, precursor de les Carreres Populars a València, Medalla d’Or de la Federació Espanyola d’Atletisme a tota una vida dedicada a este esport i fundador de SD Correcaminos.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar