x

Mil treballadors i autònoms es donen cita junt amb 150 empreses en la IV Carrera de les Empreses

8 febrer, 2015

La IV Carrera de les Empreses-Carrera Solidària de les Professions va reunir al Jardí del Túria un miler de corredors i 150 empreses representades en esta cita organitzada per Grupo Nostresport i Píndar Sports, amb 1.129 atletes inscrits i 950 arribats a meta després dels 10.000 metres de recorregut. La cita tenia categories per equips, amb representacions d’empreses importants, així com categories individuals, i es podia competir per lliure o en les categories d’autònoms i col·legiats.

Salida de la carrera.

En la classificació general els hòmens de Cárnicas Serrano van aconseguir un triplet; van arribar junts a la meta, amb un temps de 31:45, els atletes Luis Félix Martínez, Mohammed Mohattane i Octavio Sanchis. En dones, María Fornes, del Regimiento Transmisiones, 21 va fer un temps de 40:08, seguida de Patricia Boix, de Sistemas Genómicos, amb 40:42, i d’Angels Péres, de l’Sprinter de Bonaire, amb 41:13.

Paso del equipo de Cárnicas Serrano.

Solidaritat i homenatge

La prova ha recaptat 1 € per inscripció, de manera que ha entregat 350 € per a les ONG La Casa de la Caritat, Fundació Isidora Pertusa i Projecte Paula. A més, es va rendir homenatge a Miguel Pellicer, precursor de les Carreres Populars a València, Medalla d’Or de la Federació Espanyola d’Atletisme a tota una vida dedicada a este esport i fundador de SD Correcaminos.

Notícies relacionades