x

1.614 corredors estrenen febrer en la Rexona Street Run 10K València

1 febrer, 2015

Nacho Càceres i Isabel Checa, atletes del Serrano CA, van ser els vencedors de la carrera Rexona Street Run 10K València, una cita que estrenava a València Ciudad del Running el circuit nacional que visitarà huit ciutats espanyoles amb esta sèrie de proves de 10.000 metres homologats.

La carrera va reunir un total de 1.614 corredors pels carrers i avingudes de València, amb eixida i meta al passeig de l’Albereda. Ací podeu consultar la classificació del Rexona Street Run València 2015.

En categoria masculina va guanyar Nacho Cáceres amb un temps de 32:35, per davant d’Iván Marco (33:39) i José Antonio Teller. La victòria d’Isabel Checa en dones propiciava el doblet de Serrano CA, amb una destacada victòria, ja que el seu temps de 34:54 li va permetre entrar a meta molt per davant de Lucía Espada (42:20) i Lissetth Katherine.

Victoria de Isabel Checa en el 10K Rexona Street Run.