x

Marató València reactiva la promoció per a corredors que no van creuar la meta l’any 2016

20 febrer, 2017

Perquè no és el mateix córrer que córrer a València, ni tampoc és igual acabar una marató que acabar la Marató de València. Així doncs, l’organització d’esta prova, a càrrec de l’Ajuntament de València i la SD Correcaminos, torna a posar a disposició dels corredors que van intentar arribar a la meta en 2016 i no ho van poder aconseguir, que tinguen una segona oportunitat el 2017.

D’esta manera, s’activa una promoció especial per als corredors que l’any passat van arribar al quilòmetre 25 de la carrera i que, per algun motiu físic, no van poder creuar la línia de meta sobre l’aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

promocion-termina-lo-que-empezaste

És per això que ja s’ha posat en contacte amb estos corredors –seleccionats segons les dades de pas pels punts de control quilomètric de la prova–, perquè el 2017 puguen disfrutar d’un descompte del 50 % en la inscripció a la Marató València Trinidad Alfonso EDP (en el tram de preus corresponent i no acumulable a altres ofertes o promocions).

Sabem que molts d’estos corredors van treballar de valent per a poder estar en l’eixida de la Marató València Trinidad Alfonso 2016, però que per algun motiu no van poder creuar la línia de meta. La intenció és que estos runners tornen a afrontar esta marató i, amb temps i la preparació adequada, completen la mítica distància a València, la ciutat del Running, el pròxim 19 de novembre de 2017.

Perquè, acabar una marató és molt gran, però fer-ho creuant la meta sobre l’aigua de la Marató de València és especial.

[vcr_note note_color=”#f89e28″ text_color=”#040404″ radius=”5″]Aclariments sobre la promoció 1. L’organització es posarà en contacte amb els corredors beneficiaris d’esta promoció, que seran seleccionats segons les dades de pas pels punts de control quilomètric de la prova. 2. La promoció especial consistix en una bonificació del 50 % en la inscripció (preu segons un tram) per a tots els corredors que van superar el quilòmetre 25 (control de xip en esta distància) de la Marató València de 2016 i que no van arribar a creuar la meta. La promoció és personal i intransferible. 3. Podran usar el codi de promoció a partir del 20 de febrer i fins al 30 de juny, i no és acumulable a altres ofertes existents o futures que oferisca l’organització. 4. Davant de qualsevol dubte o consulta sobre si et correspon optar a esta promoció, pots posar-te en contacte amb el telèfon d’atenció al corredor +34 963 940 200. WhatsApp +34 672 114 201 o en el correu info@valenciaciudaddelrunning.com[/vcr_note]

Notícies relacionades