x

La Marató València promou el voluntariat entre els universitaris i la ciutadania

22 octubre, 2016

Maratón Valencia 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la S.D. Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha començat a captar voluntaris amb vista a la celebració de la seua 36a edició el pròxim 20 de novembre. Per fer-ho, ha posat en marxa una campanya que gira entorn del missatge “Tu fas possible la Marató”, el qual perseguix no sols incentivar la participació en la carrera des del voluntariat esportiu, sinó també destacar la labor fonamental de totes les persones que opten per esta forma de col·laboració amb la prova.

Així, l’acció de 2016 compta amb un vídeo promocional protagonitzat per maratonians reals que agraïxen als voluntaris que siga possible dur a terme la carrera tots els anys. A més, això es complementa amb l’hashtag oficial #YoSoyVoluntario, que posa l’èmfasi en el valor de la seua funció i els dóna visibilitat entre la comunitat runner, la qual és cada vegada més gran i activa en les xarxes socials.

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/OaD59oElt2Y”][vcr_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=dMZ6vo1BI94″][/vcr_youtube_advanced]

Les quatre principals universitats de la ciutat –Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat Catòlica de València San Vicent Màrtir i Universitat CEU Cardenal Herrera– i d’altra banda la ja habitual EDEM, Escola d’Empresaris, han volgut sumar-se a esta campanya per a promoure l’experiència del voluntariat esportiu entre els seus alumnes. Aprofitant el programa Uniesport, firmat entre estes universitats i la Fundació Trinidad Alfonso, col·laboradora principal de la Marató, en cada una d’elles es farà una campanya específica de captació, a més de diferents sessions informatives i formatives. Amb això, s’espera aconseguir de xifra de 1.350 voluntaris registrada el passat 2015 en la Marató València Trinidad Alfonso EDP.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/info-ciudadana-maraton/formulario-voluntariado/” target=”blank” background=”#e30513″ color=”#171414″ size=”18″ wide=”yes” center=”yes” radius=”25″ icon=”icon: share-square-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions voluntari Marató[/vcr_button]

Maratón Valencia 2016

Notícies relacionades