x

La 10K València Trinidad Alfonso esgota els seus 8.500 dorsals

24 octubre, 2016

La 10K València Trinidad Alfonso, que se celebra de manera paral·lela a la Marató València Trinidad Alfonso EDP, ha esgotat les 8.500 inscripcions per a l’edició de 2016, els participants de les quals gaudiran d’un nou traçat pel centre de la ciutat.

La 10K València Trinidad Alfonso ha acompanyat a la marató de la ciutat de València des de l’any 2011, com una cita complementària a la gran festa maratoniana.

Més de 8.500 corredors inscrits eixiran des del Pont de Montolivet a les 8:30 del matí del diumenge 20 de novembre amb l’objectiu de travessar la línia de meta situada sobre el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències abans del pas de maratonians.

Tots estos participants tindran el privilegi de compartir eixida i arribada –en circuits diferenciats– amb els corredors de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, en un esdeveniment únic que mobilitzarà a prop de 30.000 runners de tot el món, que eixe cap de setmana prendran els carrers de València.

En qüestió de dades, fer menció que la 10K ha reunit fins al moment quasi un 46% de participació femenina. Quant a la procedència dels corredors, ha congregat un 13% de corredors internacionals arribats de països com Itàlia, Regne Unit, Països Baixos, França i Bèlgica, com els més destacats d’un total de 45 nacionalitats registrades.

Les inscripcions a la Marató canviaran de preu el 2 de novembre

Per la seua banda, la Marató València Trinidad Alfonso EDP, la prova reina del cap de setmana del 20 de novembre, ha iniciat el seu compte enrere quant a la inscripció de participants. El 2 de novembre es produirà un últim salt de preu en les inscripcions per a la prova del 42K. Tots aquells interessats a realitzar la seua inscripció, poden fer-ho a través de la web: www.maratonvalencia.com

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/inscripcions-marato/marato/inscripcio-marato-2016/” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions Marató[/vcr_button]

 

Notícies relacionades