x

La Marató València i New Balance presenten la camiseta oficial de la 42 edició

9 novembre, 2022

La Marató Valencia Trinidad Alfonso i New Balance han presentat hui les camisetes oficials per a la 42 edició, que tindrà lloc el pròxim 4 de desembre. Una peça elegant inspirada en el color de l’aigua del llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències sobre el qual es col·loca la passarel·la blava de meta, al costat de la paraula València i xicotets detalls commemoratius d’esta edició tan especial, amb la simbologia de la xifra 42 present per l’edició i el nombre de quilòmetres de la mítica distància.

Un any més, els 30.000 inscrits a la Marató València han pogut triar el model de la camiseta oficial de New Balance que volien entre les opcions de tirants o mànega curta a l’hora de formalitzar la inscripció a la millor marató d’Espanya.

Les camisetes, en patró tant d’home com de dona, estan confeccionades en polièster, que proporciona una sensació còmoda i un ajust lleuger i incorporen tecnologia NB DRY per a allunyar la humitat del cos durant la carrera.

Juan Botella, director general de l’SD Correcaminos, ha explicat que “este és el segon any de la nostra aliança amb New Balance i estem molt contents per tot el que està treballant la marca no solament amb la nostra prova, també amb la ciutat de València, la qual cosa queda demostrat tant en esta camiseta com en la col·lecció càpsula Marató València i en totes les accions que estan posant en marxa”.

Per la seua part, Manuel Rodríguez, Sports Marqueting-Running de New Balance, ha assenyalat que la marca “ha tractat de fer un disseny d’acord amb les expectatives del corredor”. “Continuem apostant en el disseny pels colors de València, de la mar i, sobretot, amb l’orgull de portar València escrit, la qual cosa és molt important tant per a la Marató com a nivell Internacional. Un disseny d’acord amb el runner amb molta tecnologia de marca, transpiració i bon ajust i que aporta les màximes prestacions per al dia 4 de desembre”, ha afegit.

Col·lecció càpsula València

L’acte també ha servit per a presentar la col·lecció càpsula que New Balance ha dedicat a la Marató Valencia Trinidad Alfonso i que consta de sabatilles commemoratives de la prova, camiseta, jaqueta i pantalons curts. La col·lecció especial es podrà adquirir en els establiments seleccionats i en la fira del corredor Expo Esport els dies 2 i 3 de desembre previs a la carrera.

 

Notícies relacionades