x

L’aerolínia KLM oferix descompte especial als corredors de la Mitja Marató i la Marató

28 març, 2018

La Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP han tancat un acord amb l’aerolínia holandesa KLM Royal Dutch Airlines per a incorporar-la al seu quadre de patrocinis i connectar milers de corredors i acompanyants amb Valencia Ciudad del Running.

Acuerdo KLM con Medio Maratón y Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP

D’esta manera, tots els corredors de les dos proves es podran beneficiar de descomptes de fins al 15 % sobre la tarifa publicada, en els vols operats per KLM i la seua sòcia Air France, aerolínies que formen el major grup aeri europeu amb 314 destinacions en 116 països de tot el món. Els descomptes s’aplicaran sense limitacions d’escales o rutes per a volar amb destinació o origen a València amb motiu de la Marató i de la Mitja Marató amb qualsevol de les dos aerolínies.

Descomptes per a la Mitja Marató

En el cas de la Mitja Marató Valencia, els descomptes s’aplicaran entre el 23 d’octubre i el 2 de novembre de 2018 usant este enllaç al portal de KLM i Air France:

[vcr_button url=”http://globalmeetings.airfranceklm.com/Search/promoDefault.aspx?vendor=AFR&promocode=33046AF” target=”blank” background=”#f8b828″ color=”#080000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: thumbs-up” icon_color=”#f6f6f6″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Visita la web[/vcr_button]

Descomptes per a la Marató

Per la seua part, els descomptes per a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP estaran actius entre el 27 de novembre i el 8 de desembre en esta web

[vcr_button url=”http://globalmeetings.airfranceklm.com/Search/promoDefault.aspx?vendor=AFR&promocode=33045AF” target=”blank” background=”#030200″ color=”#fbfbfb” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: thumbs-up” icon_color=”#f6f6f6″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Visita la web [/vcr_button]

De la mateixa manera, els corredors que accedisquen a la web www.welcometovalencia.com, també podran obtindre descompte dins dels paràmetres de l’oferta (més informació: +34 902 101 472, o l’adreça electrònica info@welcometovalencia.com).

A més, KLM estarà present, per a donar a conéixer la seua oferta i els seus últims productes, en un espai en Expo Esport, la fira del corredor que acompanya la Marató Valencia i que en l’última edició va congregar prop de 65.000 visitants. La companyia també se sumarà als punts d’animació de la Marató (més de 200 en 2017) i activarà un més en una zona cèntrica de la ciutat.

Els socis del programa de fidelitat Flying Blue de Air France i KLM tenen la possibilitat d’obtindre, a canvi de les seues Milles Flying Blue, un dorsal gratuït en totes les maratons patrocinades per estes companyies, incloent-hi les proves de Valencia Ciudad del Running.

[vcr_note note_color=”#f8b828″ text_color=”#040404″ radius=”5″]SOBRE KLM 

Reial Companyia Holandesa d’Aviació, fundada en 1919, és l’aerolínia més antiga del món que opera amb el seu nom original. L’any 2004, Air France i KLM es van fusionar per a formar el Grup Air France-KLM. La fusió va donar origen al major grup aeri europeu basat en dos poderoses marques i aeroports de connexió: París-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol, que oferixen 314 destinacions en 116 països. Mantenint la seua pròpia identitat, el Grup se centra en tres activitats principals: transport de passatgers, càrrega i manteniment d’aeronaus. KLM és sòcia de l’aliança SkyTeam, que reunix 20 aerolínies, que oferix accés a una xarxa mundial de més de 17.000 vols diaris a més de 1.060 destinacions en 177 països. Flying Blue, el programa de viatger freqüent del Grup, té més de 15 milions de socis. En la península Ibèrica el Grup Air France-KLM oferirà esta temporada d’estiu més de 2000 vols setmanals des de i cap a 23 aeroports espanyols i portuguesos en col·laboració amb la seua filial low cost Transavia i els seus socis Delta Air Lines i Air Europa.[/vcr_note]

Notícies relacionades