x

La Marató Valencia serà prova classificatòria per al Mundial de Grups d’Edat dels Majors

24 gener, 2019

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP de l’1 de desembre de 2019, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, continua creixent i estarà entre les més de 100 carreres mundials que conformaran els esdeveniments classificatoris per a l’edició 2021 del Campionat Mundial de Grups d’Edat de les maratons Majors (Abbott World Marathon Majors Wanda Age Group World Championships), que són Tòquio, Londres, Boston, Berlín, Chicago i Nova York.

 

La Marató València serà un dels esdeveniments classificatoris per al cicle 2019-2020, amb els millors corredors de 40 anys o més, que participaran en el Campionat Mundial 2021. Els rànquings mundials d’Abbott WMM Wanda són per a corredors de 40 anys o més, amb nou categories d’edat per a hòmens i dones. Els corredors han de completar almenys dos de les carreres classificatòries, crear el seu perfil en www.abbottwmm.com i posteriorment sol·licitar els resultats d’estes carreres. El període de qualificació coincidix amb les dates de la sèrie d’Abbott World Marathon Majors. A aquells corredors que participen en més de dos dels esdeveniments classificatoris, només se’ls tindran en compte els dos millors temps.

El circuit valencià es troba entre els deu més ràpids del món, un traçat ideal perquè els corredors de grups d’edat participen l’any 2019 i comencen el procés de qualificació. La inscripció a la Marató Valencia 2019 ja està oberta i es tancarà quan s’arribe a la xifra de 25.000 inscripcions. 

Paco Borao, director de la Marató Valencia, va assegurar que “ser part d’este selecte grup de maratons mundials significa un altre pas per a créixer com a esdeveniment amb els millors corredors, amb un circuit tan ràpid com el que tenim en Valencia Ciudad del Running”.

Per a obtindre més informació, els corredors interessats ​​a formar part del Rànquing Mundial de Grups d’Edat Abbott WMM Wanda, han de visitar www.abbottwmm.com

Categories d’edat per a les classificacions mundials d’Abbott WMM Wanda:

Hòmens i dones

40-44

45-49

50-54

55-59

60-64

65-69

70-74

75-79

80+

[vcr_button url=”https://www.worldmarathonmajors.com/agwr/how-it-works” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Llista completa de les carreres classificatòries del rànquing mundial d’Abbott WMM Wanda[/vcr_button]

 

Notícies relacionades