x

La IAAF reconeix les millores de la Marató València Trinidad Alfonso i li atorga la cobejada etiqueta de plata

18 desembre, 2014

La 35a edició de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, pujarà de nivell. La Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) ha reconegut l’esdeveniment valencià amb la IAAF Silver Label (medalla de plata), després de complir els requisits de qualitat marcats per l’organització. Així doncs, la Marató València Trinidad Alfonso fa un nou pas endavant per a col·locar-se entre els esdeveniments atlètics més grans del món. Tot això a base d’esforç i treball en equip per a aconseguir que la ciutat compte amb un gran esdeveniment de projecció internacional que fomenta els seus fonaments en els valors positius de l’esport.

1414-maraton-valencia-118

Per a obtindre este reconeixement, la Marató València Trinidad Alfonso ha hagut de superar l’examen dels observadors de la IAAF, els quals van visitar l’edició de 2014, i van prendre molt bona nota de l’esdeveniment. En la seua llibreta van apuntar els requisits fonamentals per a obtindre el guardó, que València complix amb escreix. Estos requisits són, entre altres: El nivell dels atletes d’elit (hòmens i dones), els controls antidopatge, la quantitat de zones tancades de trànsit en el circuit, avituallaments, cobertura mediàtica de la carrera, promoció o seguretat.

Paco Borao, director de la carrera, s’ha mostrat “molt satisfet per este reconeixement. És la resposta al treball dur que hem dut a terme des de l’organització per a portar a València la IAAF Silver Label. València es mereix estar entre les millors carreres del món i continuarem treballant en esta sintonia perquè este creixement no es detinga”, assegura Borao.

“Cal estar agraïts especialment als nostres patrocinadors i col·laboradors, encapçalats per la Fundació Trinidad Alfonso, que han aportat el seu gra d’arena perquè això siga possible. Sempre sense oblidar l’extraordinària ciutat de València, que ha donat una resposta tremenda, comprenent i compartint la passió pel running, bolcant-se en el carrer per a animar els més de 20.000 corredors que són l’essència i el motiu del nostre esdeveniment”, finalitza Paco Borao.

Amb esta distinció, la Marató València Trinidad Alfonso acompanya la Mitja Marató València Trinidad Alfonso com a carreres amb la distinció IAFF Silver Label. Un reconeixement més per a una ciutat bolcada amb el running que era, després de l’espectacular edició de la Mitja Marató del mes d’octubre, la ciutat més ràpida d’Espanya.

Silver Medal IAAF

 

Notícies relacionades