x

Guanyadors del sorteig de dorsals per a la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

27 gener, 2016

València Ciutat del Running va ser fidel a la seua cita amb la Mitja Marató Internacional Vila de Santa Pola i el seu stand va estar present en la Fira del Corredor. Els més de 20.000 visitants que van acudir a este esdeveniment van quedar sorpresos de les bondats de la ciutat de València per a la pràctica de la carrera a peu i molts visitants ja van mostrar les seues intencions de voler ser part del pilot d’eixida de la Marató o de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso en 2016.

Molts corredors van conèixer in situ les bondats de València, la ciutat del running, recaptant informació turística sobre la ciutat per a configurar la seua estada i gaudir-la al màxim.

Altre dels atractius, va ser el sorteig de dos dorsals per cadascuna de les grans proves de l’any: la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Els guanyadors han sigut:

Mitja Marató València Trinidad Alfonso

• Rosana Costa Miralles
• Sergio Vicente López

 

Marató València Trinidad Alfonso

• Cristina Gómez García
• Antonio Javier González Esteve
En breu, l’organització contactarà amb els guanyadors per a la gestió de la seua inscripció. Agraïm la participació de tots els concursants en el sorteig i us animem a que seguiu visitant els stands de València Ciutat del Running en les diferents Fires del Corredor de tot el món.

Si estàs interessat a viatjar a València i córrer en alguna de les seues proves, recorda que en el portal www.welcometovalencia.com tens l’oportunitat de gestionar el teu viatge per a córrer la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar