x

Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso esgoten les seues 1.000 inscripcions promocionals en menys d’una hora

2 febrer, 2016

La Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, continuen batent tots els seus registres i en la jornada de hui, dia d’obertura de les inscripcions, ja han esgotat els 1.000 dorsals amb preu reduït per a les edicions de 2016 d’ambdues proves.

La Marató València Trinidad Alfonso ha sigut la primera a trencar la barrera del miler de dorsals en tan sol 52 minuts. Corredors vinguts de tot arreu del món ja han certificat la seua presència a València, la Ciutat del Running, per a la carrera maratoniana que se celebrarà el pròxim 20 de novembre. Els participants tenen en gran consideració a València com a destinació runner per la ubicació de les seues proves en el calendari, pels seus serveis destinats al corredor i per ser una de les ciutats més planes del món i propícia per a les grans distàncies.

Per la seua banda, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, després de consagrar-se per segon any consecutiu com la mitja marató més ràpida del planeta, també ha esgotat en temps rècord els primers mil dorsals. En tan sol 59 minuts, els participants han aprofitat el preu promocional de 16€ per a córrer en la primera prova de la història d’Espanya guardonada amb Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF. Una vegada registrades aquestes primeres 1.000 inscripcions, els trams de preu per a ambdues proves queden així:

Marató València Trinidad Alfonso 2016 (20/11/2016)
Preus* Periode
40 € Inici el 2 de febrer: promoció primers 1.000 dorsals. Esgotats
45 € Fins el 29 de febrer.
50 € Del 1 de març al 30 de juny.
60 € Del 1 de juliol al 30 de setembre.
75 € Del 1 d’octubre a l’1 de novembre.
90 € A partir del 2 de novembre (en cas de disponibilitat de dorsals)
* No inclosos els 5€ de llicencia federativa.

 

Preus*
Preus* Periode
16 € Inici el 2 de febrer: promoció primers 1.000 dorsals. Esgotats
22 € Fins el 30 de juny.
30 € Del 1 de juliol al 30 de setembre.
50 € A partir del 1 d’octubre (en cas de disponibilitat de dorsals)
* No inclosos els 3€ de llicencia federativa.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar