x

Guanyadors dels sortejos en les fires del corredor

Valencia Ciudad del Running visita les fires del corredor de les millors carreres a nivell  nacional i internacional, d’esta manera dona a conéixer als seus visitants els avantatges de córrer a la nostra ciutat i les nostres carreres i oferix el sorteig de dos dorsals per a viure  i disfrutar les grans proves de l’any: la Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP.

Coneix els guanyadors

En el mapa pots trobar les carreres en les quals estem presents amb el nostre estand. En cada ciutat actualitzem els guanyadors del sorteig que s’ha fet entre els assistents a cada fira del corredor que visitem durant tot l’any que s’hagen apuntat en les nostres tauletes.

Per a veure els guanyadors, fes clic sobre la icona de cada ciutat.

No has sigut l’afortunat?

No perdes l’oportunitat i inscriu-te amb el codi promocional de descompte que t’hem enviat per participar en la promoció.

* Llicència de dia de la RFEA no inclosa

Organitza’t el viatge amb Welcome to Valencia: els millors preus i paquets turístics

Si estàs interessat a gestionar la reserva directa d’un hotel i aprofitar al màxim el teu viatge a València, tens a la teua disposició la plataforma www.welcometovalencia.com

Podràs gestionar tots els serveis que necessites per al viatge i l’estada a la ciutat del runningal millor preu i les millors condicions. Només t’has de preocupar de triar la prova, agafar les sabatilles i disfrutar de córrer.