x

Fundació ANAR i AFAV són les entitats solidàries de la Marató i de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso 2016 respectivament

18 febrer, 2016

La Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, han establit el seu compromís solidari amb dues noves entitats per a les proves de l’any 2016. La Fundació ANAR serà l’associació solidària de la Marató València i l’Associació de Familiars d’Alzheimer València (AFAV) serà l’entitat que estrenyerà lligams solidaris amb la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Les proves faran una aportació solidària a cadascuna de les associacions per a ajudar als més necessitats. L’obtenció d’estes quantitats econòmiques destinades a una finalitat social provenen principalment de dos orígens: D’una banda, de les aportacions monetàries dels corredors participants en la prova o en els seus esdeveniments paral·lels. I per un altre, de l’aportació i compromís de la Fundació Trinidad Alfonso, que convertix l’esforç dels corredors en solidaritat mitjançant iniciatives relacionades amb la prova. Totes les recaptacions seràn lliurades a l’entitat solidària una vegada conclòs cadascun dels esdeveniments.

Entre les diverses fonts que contribuixen a fer realitat esta donació col·lectiva, cal destacar l’acció de 1€ solidari per cada corredor que arribe a la meta, recolzada per la Fundació Trinidad Alfonso, col·laboradora principal de l’esdeveniment.

A més a més, l’elecció de les entitats solidàries té un significat especial en l’edició d’enguany, ja que l’entitat de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso serà AFAV en el seu 25é aniversari i tractarà de conscienciar als valencians i corredors vinguts de tot arreu del món sobre les malalties mentals al llarg del mes d’octubre, dedicat també a les labors de l’entitat. Per la seua banda, la Marató València Trinidad Alfonso s’unirà a ANAR durant la setmana de la prova per a festejar el Dia Universal del Xiquet en el que serà una doble festa per a l’associació i l’esdeveniment.

Amb el pas dels anys, el compromís social de la Marató i de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso ha anat creixent de manera paral·lela al seu creixement com a esdeveniment esportiu participatiu. Des dels seus orígens, la SD Correcaminos sempre ha vetlat per que les dues proves més representatives de la ciutat de València guardaren relació i compromís amb les diferents causes i sensibilitats socials.

A continuació detallem la relació d’aportacions solidàries de les últimes edicions:

MITJA MARATÓ VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO

ANYEDICIÓENTITAT SOLIDÀRIAQUANTITAT APORTADA
201121enaCASA CARIDAD VALENCIA2.745 €
201222enaASOCIACIÓN PARKINSON- VALENCIA11.029€
201323enaASINDOWN -VALENCIA12.526€
201424enaAECC – VALENCIA13.230€
201525enaASOCIACIÓN DE FIBROSIS QUÍSTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA13.684€

 MARATÓ I 10k VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO

ANYEDICIÓENTITAT SOLIDÀRIAQUANTITAT APORTADA
201131enaUNICEF3.741€
201232enaCASA CARIDAD VALENCIA10.775€
201333enaAVAPACE14.549€
201434enaSANT JOAN DE DÉU- SERVEIS SOCIALS-15.572€
201535enaFUNDACIÓN ACTIVA ESPINA BÍFIDA COMUNITAT VALENCIANA19.947€

 

 

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar