x

València Ciudad del Running visita la Marató de Sevilla i la Mitja Marató de Verona durant el mes de febrer

10 febrer, 2016

València Ciutat del Running, com a referència en la carrera a peu a nivell tant nacional com a internacional, continua oferint les seues carreres arreu del món i durant el mes de febrer visitarà les fires del corredor de la Marató de Sevilla i de la Mitja Marató de Verona.

La prova andalusa és una para important per als runners espanyols per la seua ubicació en el calendari i València no faltarà a la seua cita. Durant els dies 19 i 20 de febrer i des de les 10:00 fins a les 20:30 en horari interromput, el stand de València Ciutat del Running serà un formiguer de corredors amb ganes de conèixer la capital del Turia i de participar en els sorteigs de dorsals per a Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Però abans d’esta visita a la ciutat sevillana, València Ciutat del Running no faltarà a la seua cita amb el mercat internacional i concretament amb l’italià, un país que cada any inunda València de corredors i que sempre està al capdavant de la participació internacional. Per açò, la Mitja Marató de Verona serà l’epicentre runner d’Itàlia durant el cap de setmana del 12, 13 i 14 de febrer i València estarà present en la seua fira del corredor. El divendres, de 15:00 a 20:00 hores; i el dissabte, de 10:00 a 20:00 hores, la prova italiana obrirà la seua fira del corredor on València Ciutat del Running serà un dels grans al·licients.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar