x

València Ciudad del Running visita la Marató de Sevilla i la Mitja Marató de Verona durant el mes de febrer

10 febrer, 2016

València Ciutat del Running, com a referència en la carrera a peu a nivell tant nacional com a internacional, continua oferint les seues carreres arreu del món i durant el mes de febrer visitarà les fires del corredor de la Marató de Sevilla i de la Mitja Marató de Verona.

La prova andalusa és una para important per als runners espanyols per la seua ubicació en el calendari i València no faltarà a la seua cita. Durant els dies 19 i 20 de febrer i des de les 10:00 fins a les 20:30 en horari interromput, el stand de València Ciutat del Running serà un formiguer de corredors amb ganes de conèixer la capital del Turia i de participar en els sorteigs de dorsals per a Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Però abans d’esta visita a la ciutat sevillana, València Ciutat del Running no faltarà a la seua cita amb el mercat internacional i concretament amb l’italià, un país que cada any inunda València de corredors i que sempre està al capdavant de la participació internacional. Per açò, la Mitja Marató de Verona serà l’epicentre runner d’Itàlia durant el cap de setmana del 12, 13 i 14 de febrer i València estarà present en la seua fira del corredor. El divendres, de 15:00 a 20:00 hores; i el dissabte, de 10:00 a 20:00 hores, la prova italiana obrirà la seua fira del corredor on València Ciutat del Running serà un dels grans al·licients.

Notícies relacionades