x

Com funciona l’app +42KValencia?

La Maratón Valencia Virtual 4 the Planet començarà el 2 desembre i tindràs fins al 5 d’este mateix mes per a completar-la. Tu decidixes el lloc i els quilòmetres que vols fer en cada sessió, ja que, si vols, podràs anar acumulant quilòmetres sense necessitat de córrer els 42,195 quilòmetres d’una tirada.

Sí, la Maratón Valencia Virtual 4 the Planet és una carrera virtual acumulable. És, a dir, durant el període de participació (2-5 desembre de 2021) podràs anar acumulant quilòmetres sense necessitat de recórrer la totalitat de la prova d’una sola tirada. Però tin en compte que només podràs pujar una marca/sessió per dia.

Per a registrar les teues marques/sessions de la Maratón Valencia Virtual 4 the Planet tens fins a 3 opcions diferents:

Córrer amb el mòbil: tan sols hauràs d’accedir a la secció CARRERA del menú inferior i prémer sobre el botó de participar. Una vegada fet això i acceptat els permisos pertinents, podràs començar a registrar la carrera.
Sincronitzar el teu pulsòmetre/Strava: podràs registrar una marca/sessió vinculant l’app de Maratón Valencia Virtual 4 the Planet amb les app de Garmin, Polar, Suunto o Strava. Una vegada hages realitzat la sessió amb el pulsòmetre, només hauràs de seleccionar el dispositiu que vols vincular i triar la sessió corresponent. És important destacar que la sincronització de l’activitat no és automàtica.
Pujar les teues marques de manera manual: si les anteriors opcions no et convencen, no et preocupes, podràs pujar la teua marca de manualment acreditant la seua validesa adjuntant una foto de la sessió en qüestió.

Molt senzill, tan sols hauràs d’accedir al menú lateral de l’app, que es desplega des de la part superior esquerra de la pantalla, i prémer l’apartat ELS MEUS REPTES. Des d’ací podràs prémer + NOU i confeccionar el teu repte privat; pots convidar tants amics com vulgues.

En els reptes privats podran participar tots els amics que seleccions. Una condició imprescindible és que siguen corredors de la Maratón Valencia Virtual 4 the Planet, és a dir, que estiguen donats d’alta en l’app de la carrera.

Per a poder unir-te a un repte privat has de rebre una invitació del creador del repte. Si el teu amic o amiga ja t’ha convidat al repte, t’apareixerà una notificació a la part superior dreta de la pantalla. Si entres en esta pestanya i acceptes la invitació, podràs començar a realitzar sessions per a completar el repte.

Els ROAD TO Maratón Valencia Virtual 4 the Planet són reptes virtuals gratuïts que s’aniran obrint per a poder participar al llarg del període previ a la celebració de la Maratón Valencia Virtual 4 the Planet. Podràs trobar-los en la pestanya REPTES del menú inferior de l’app, i si eres finisher d’estos reptes, entraràs en el sorteig d’increïbles premis dels nostres patrocinadors.

Per a poder oferir-te un seguiment exacte del teu recorregut, necessitem que habilites el permís de GPS amb l’opció “PERMETRE SEMPRE” i que també habilites l’ACTIVITAT EN SEGON PLA. Pots confiar en nosaltres, només farem el seguiment durant l’entrenament. Accedix a la secció GPS del menú inferior de l’app i seguix les instruccions de la pantalla. Si a pesar d’això no funciona correctament, t’exposem com configurar estos permisos des del teu sistema operatiu:

Com habilitar els permisos en Android:

Per a habilitar els permisos de GPS del teu telèfon intel·ligent Android, has d’anar a:

Ajustes > Aplicacions > Runnea > Permisos > Ubicació

Una vegada en Ubicació, selecciona l’opció PERMETRE SEMPRE.

  • Per a habilitar l’activitat en 2n pla, has d’anar a:

Ajustes > Aplicacions > Runnea > Permisos > Bateria

Una vegada en Bateria, habilita l’opció PERMETRE ACTIVITAT EN SEGON PLA.

Depenent de la versió del sistema operatiu del teu Android, és possible que la gestió dels permisos es trobe en una ruta diferent.

Com habilitar els permisos en iPhone (iOS):

Per a habilitar els permisos de GPS del teu telèfon intel·ligent iPhone, has d’anar a:

Ajustes > Maratón Valencia Virtual 4 the Planet > Localització

Una vegada en Localització, selecciona l’opció “Sempre” i habilita l’opció UBICACIÓ EXACTA.

El pla d’entrenament començarà el 16 d’agost. Una vegada iniciat este període, seran 16 setmanes de preparació específica a les mans de José Garay i CA Serrano, en les quals et prepararem per a arribar en el millor estat de forma possible al dia de la prova.

Per a donar d’alta el teu pla d’entrenament hauràs de dirigir-te a la secció del menú inferior titulada ENTRENAR. Una vegada ací et demanarem que ens aportes la teua marca actual (en 10K o 21K) per a projectar la possible estimació de la marca que pots fer en la Marató, amb la qual et proposarem fer un pla d’entrenament concret. Una vegada ho selecciones, passats uns minuts, podràs començar a disfrutar del teu pla i fer les primeres sessions.

Si et sorgix algun dubte o detectes algun problema amb el teu pla d’entrenament Objectiu València by Serrano, no dubtes a posar-te en contacte directament amb José Garay a pels que t’indiquem a l’inici d’esta mateixa pàgina.

No et preocupes, si no tens pulsòmetre, seràs igualment benvingut a la família de Maratón Valencia Virtual 4 the Planet. No obstant això, el pulsòmetre, tot i que no és imprescindible, sí que és molt recomanable, ja que molts dels exercicis que plantejarem en els teus plans, específicament creats per José Garay i CA Serrano, s’indicaran a un ritme determinat per quilòmetre o un volum de pulsacions concret.

En Maratón Valencia Virtual 4 the Planet i Marató València Trinidad Alfonso EDP treballem de manera individualitzada perquè cada corredor reba un pla d’entrenament adequat a les seues capacitats. Per això, és molt important conéixer i mantindre actualitzat el teu estat de forma, ja que només així aconseguirem un seguiment individualitzat i podrem aconseguir una progressió adequada per a garantir que aconseguisques el teu objectiu i fer-ho en el teu millor moment.

Una vegada hages completat l’entrenament, hauràs d’accedir al teu pla i adjuntar-ne el feedback. Per a això, hauràs d’accedir al teu pla mitjançant la pestanya ENTRENAR del menú inferior de la pantalla i dirigir-te a la sessió específica que hages fet. Prement en DONAR FEEDBACK se t’obrirà una pestanya en la qual podràs enviar-nos les teues sensacions bé completant una sèrie de paràmetres manualment o vinculant una activitat des del teu pulsòmetre o dispositiu favorit.

Per a sincronitzar una sessió registrada amb Garmin, Polar, Suunto o Strava, hauràs de prémer el botó PARTICIPAR i seleccionar el dispositiu o aplicació que vulgues. Seguint les indicacions que et marcarem, hauràs d’acceptar els permisos pertinents perquè pugues seleccionar la sessió concreta a afegir. Una vegada ho hages fet, veuràs que les dades de la carrera s’actualitzaran instantàniament. Tin en compte que tan sols podràs pujar una sessió al dia.

Per a editar qualsevol dada o informació del teu perfil només cal que et dirigisques a la secció LA MEUA FITXA DE CORREDOR, disponible en el menú desplegable de la part superior esquerra, fes scroll fins baix i prem el botó blau d’EDITAR. Una vegada fet els canvis, prem GUARDAR, i totes les modificacions es modificaran a l’instant.

La Maratón Valencia Virtual 4 the Planet és una experiència que pots fer en solitari o amb més amics del teu club. Hi haurà una classificació per categories i clubs o equips de running. El que no hi haurà serà trofeus per als primers classificats.

La classificació de la carrera virtual Maratón Valencia Virtual 4 the Planet la podràs trobar en la secció VIRTUAL del menú inferior, al cantó esquerre. Per la seua part, la informació respectiva als reptes ROAD TO Maratón Valencia Virtual 4 the Planet, amb la classificació inclosa, estarà disponible en la pantalla de cada repte. En els dos casos, no apareixerà la classificació fins que el termini de participació estiga obert.

No serà necessari un certificat mèdic ni prova d’esforç per a participar en el repte virtual. No obstant això, des de l’organització recomanem portar un control mèdic periòdic i fer-se una prova d’esforç, almenys una vegada cada dos anys.

A més, hauràs de complir les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries marcades en el lloc on vages a disputar la Marató Valencia Virtual 4 the Planet i el que s’establix en el Reglament de la prova, que acceptaràs per a poder inscriure’t i participar.

Sí, per a registrar una activitat a mode d’entrenament o prova podràs fer-ho accedint a la pestanya GPS, situada al cantó inferior esquerre de la pantalla. Una vegada registrada l’activitat, podràs veure les dades de la teua carrera des d’ací mateix, i tindre un registre dels entrenaments o eixides que has anat fent durant el període previ a la carrera.