x

12.000 dones provoquen la ‘marea rosa’ a València en la seua carrera

19 abril, 2015

12.000 dones van decidir tenyir de rosa els carrers de València en una nova edició de la Carrera de la Dona, en què la nostra ciutat tornava a estar present en el seu circuit nacional. Dorsals esgotats des de fa setmanes i una enorme participació per a esta cita de 7,4 km, en la qual el més important és estar i participar.

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/BzjvbxKHmRg” width=”640″ height=”360″ responsive=”no” autohide=”yes” rel=”no”]

Menors, jóvens i adultes, dones de totes les edats disfrutant de l’experiència corrent o caminant des de l’Avinguda del Port fins a la meta al passeig Marítim de la platja de València. La més ràpida de totes va ser Natacha López, del Serrano CA, que creuava la línia de meta en primera posició amb un temps de 29:47. Encara que en esta carrera… guanyaven totes.

[vcr_custom_gallery source=”media: 5442,5441,5440″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Foto portada: HastPhoto

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar