x

Els 5 complements imprescindibles per a eixir a córrer

21 juliol, 2015

No hi ha dia que no isques a córrer al carrer i que no et trobes amb alguna novetat en els complements runner dels companys que també estan fent quilòmetres. Amb l’avanç de la tecnologia cada any hi ha alguna estrena que s’acaba convertint en imprescindible. No obstant açò, els clàssics mai moren i hi ha bàsics que tot corredor té sempre a mà. Un no pot eixir al carrer sense…
1- Auriculars: Qualsevol tipus de runner necessita escoltar música per a evadir-se. Estar pendent de les cançons que sonen fa que pugues mantenir el teu ritme més alt i no tenir la ment totalment en blanc. A més, serveix com a distracció per a les tirades llargues, però mai cal perdre de vista la senda per la qual correm. Cada vegada hi ha més tipus de cascos que simplifiquen la manera d’escoltar música i eviten molèsties addicionals de pes i aparatositat. El cable està prop de passar a millor vida i els sense fils són ara la nova tendència. A manera de tap per a les oïdes, s’introdueixen i ja no has de preocupar-te. No cauen.

2- Ulleres de sol: En qualsevol època de l’any són importants. Sobretot a València, una ciutat que té sol més de 300 dies a l’any. Les hores del dia en les quals més runners ixen al carrer coincideixen amb la posta del sol, quan més molesta als ulls. Per açò és necessari portar unes sempre posades, pel que puga passar. Al cap i a la fi, el sol pot enlluernar-te i és perjudicial en certs moments.

3- Rellotge: Tot ho mesurem en temps. I els runners molt més. El corredor que no està obsessionat amb el temps i les seues marques, no existeix. De polsera, en el GPS o en el mòbil, però sempre al damunt. Perquè cada quilòmetre és una lluita contra el temps i als rivals sempre cal tenir-los a prop.

4- Telèfon mòbil: La seua versatilitat li fa un multifunció imprescindible. Pot actuar com a reproductor de música, com a GPS, com a rellotge, però el més important és que serveix per a cridar, alguna cosa que molta gent sembla haver oblidat. En qualsevol moment pots necessitar del dispositiu mòbil per a cridar per qualsevol emergència. A més, si corres sol i en zones allunyades de la ciutat pots patir una lesió i no tenir a ningú que t’ajude. És un imprescindible encara que puga ser molest.

5- Portaclaus: Quan ixes de casa per a anar a córrer cal tancar la porta i portar les claus damunt. Un runner necessita la màxima comoditat i molts pocs poden permetre’s portar les mans ocupades, per la qual cosa cal tenir un departament que es puga col·locar còmodament en el cos per a portar tots els elements necessaris i incòmodes. I les claus són un imprescindible. En la monyica, en el turmell o en qualsevol part del cos, però sempre damunt.

Recorda, tan important és portar els complements com tornar a casa amb tots ells. Així que no t’oblides les claus.

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar