x

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso es correrà el 23 octubre 2016

10 desembre, 2015

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, celebrarà la seua edició de 2016 el diumenge 23 d’octubre. L’organització manté un any més la seua aposta de presentar la mitja marató de València com la gran carrera del mes d’octubre i que a més servix de l’avantsala gran marató de la ciutat, que se celebrarà el tercer cap de setmana de novembre.

Cal destacar que en la darrera edició de 2015, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso va complir 25 anys d’història aconseguint un rècord de participació considerable: 12.518 participants i també, un crono envejable de 59:10 abastat per Abraham Cheroben que la va convertir en la mitja marató més ràpida de la temporada esportiva passada.

Un augment de la participació en un 19’6% en relació al 2014 i sobretot, la confirmació que la participació femenina va a l’alça en esta distància, ja que més de 2.600 dones van prendre l’eixida i van afrontar el repte de completar els 21.095 metres .

A més, el corredor internacional que visita València per viure les seues carreres, també li guarda al Mitja Marató una estima considerable com a alternativa a córrer a València i descobrir la ciutat, ja que els més de 1.500 corredors de fora d’Espanya d’esta última edició suposen el 12’35 % del cens total.

Molt prompte, tots els corredors interessats podran inscriure a l’edició de 2016 i incloure entre la seua llista de reptes, l’opció de superar la propera tardor a València les seues millors marques en carrera.

[vcr_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/QCDxb_gs6Sk” width=”540″]https://youtu.be/1cPoRbAxzo4[/vcr_youtube]

Notícies relacionades