x

Declaracions dels guanyadors de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP

10 desembre, 2020

Declaracions dels guanyadors de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP Elit Edition:

Evans Chebet (2h03:00)

“Estic feliç, he corregut molt bé i estic content perquè he pogut córrer a València, he tingut sort de fer-ho enguany. Havia llegit coses sobre València, però mai havia pogut córrer ací i em sent afortunat d’haver-ho fet, content per haver millorat la meua marca personal. València és un circuit fantàstic per a córrer”.

“En cap moment ha sigut fàcil, en el meu objectiu estava entrar en el top 3 de la carrera per a tindre la possibilitat d’entrar en l’equip olímpic de Kenya”.

Peres Jepchirchir (2h17:16)

“He tingut un bon dia i done gràcies a Déu per això. Tenia bastant respecte a la distància però volia guanyar i quan m’he vist amb força per a accelerar he anat pel rècord de la carrera. Ara el meu pròxim objectiu és el rècord del món o quedar-me prop”.

“No m’esperava córrer en 2h17, així que per què no de tornar l’any que ve i rebaixar la meua marca”.

Marc Roig:

“En este esport és molt fàcil veure on hem deixat la marca d’enguany i on volem anar l’any que ve. Ens donarem 24 hores per a disfrutar d’este moment tan dolç i després pensarem què volem, que serà, com a mínim, 2h02 i 2h16. L’objectiu per a l’any que ve és millorar el que hem aconseguit. Sabem que és difícil, però ens agraden els reptes”.

“Sempre que volem fer marques personals cal adaptar-se a les condicions climatològiques que ens trobem. Hi ha hagut un poc de vent i calia adaptar-se. Que hagen arribat muscularment destrossats, la meua lectura és perquè s’han exigit al màxim i no se’ls pot retraure res”.

Paco Borao:

“Volíem donar una espenta a l’atletisme amb el que millor sabem fer en estos moments, les proves de fons. Ens hem esforçat tot el que hem pogut. Estos dos atletes ens han delectat guanyant la 40 edició amb temps que han batut els rècords de la prova tant en hòmens com en dones.

“En la Marató s’ha batut el rècord per quasi un minut en hòmens, una marca que ens col·loca ja entre els millors del món. Hem batut també el rècord de la prova femenini, que és el que vam fer l’any passat”.

“L’atletisme viu de rècords, per tant, l’any que ve tornarem en diferents dates, si el coronavirus ens ho permet, o junts, però sempre buscant de nou batre rècords tant en hòmens com en dones. Eixe és l’objectiu”.

Notícies relacionades