x

Córrer la Mitja Marató i repetir en la Marató València o el 10K té descompte

10 gener, 2017

Amb el canvi a la segona fase de preus d’inscripcions de la Mitja Marató València, es posen a la venda també els packs d’inscripció per a combinar dos proves en Valencia Ciudad del Running.

D’esta manera, els corredors que s’inscriguen conjuntament a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i a la Marató València Trinidad Alfonso EDP, per a córrer les dos proves el 22 d’octubre i el 19 de novembre de 2017, tindran un descompte de set euros pel que fa al tram actual, que es perllonga fins al 30 de juny. Córrer en 2017 les dos primeres proves Etiqueta Or de la IAFF tindrà un preu de 68 €, amb set euros de descompte.

banner_-511x142px_tienda4

A més, els corredors que vulguen disfrutar del 10K València Trinidad Alfonso el 19 de novembre, després d’haver corregut la mitja marató més ràpida d’Espanya, també poden beneficiar-se de descomptes en els preus de les dos proves adquirint els dorsals de manera conjunta. Esta combinació té un preu de 35 €, amb cinc euros de descompte sobre el preu actual de les dos proves per separat.

banner_-511x142px_tienda6

Notícies relacionades