x

València corre per la salut

14 abril, 2015

Valencia Ciudad del Running acull esta setmana tres cites de l’atletisme popular per la salut. La creixent participació en moltes de les carreres de València ha trobat en l’atletisme popular un excel·lent motiu per a enviar un missatge a la població sobre l’esport i un estat de vida saludable. I per això, esta setmana, a la ciutat del running trobem tres cites per a córrer per la salut.

La més important serà diumenge, quan la XI Carrera de la Dona a València congregarà 12.000 dones per a recórrer 7,4 quilòmetres d’un recorregut rosa contra el càncer de mama. Una nova edició de rècord per a la primera cita d’este circuit nacional. Els dorsals per a esta cita es van esgotar fa setmanes.

carrera_mujer-2014

Este dimecres podrem participar en la I Carrera i Marxa Popular SED ‘Córrer per la Diabetis’, amb l’eixida i la meta davall del Pont de les Flors. Una distància d’aproximadament 5.000 metres per a la carrera i la meitat per a la marxa amb l’objectiu de conscienciar contra el sedentarisme i l’obesitat, principals causes de la diabetis al nostre país. La prova, a més, arreplega fons per a la Societat Espanyola per la Diabetis.

I este dissabte torna la marxa ‘Run For Parkinson’ al Jardí del Túria, a l’altura del Palau de Música. Un moviment de caràcter mundial que suma quilòmetres en tots els països amb l’objectiu de conscienciar la població sobre esta malaltia, a més de recaptar fons per al Projecte d’Investigació COPPADIS.

Notícies relacionades