x

Corre per la teua falla la Marató i la Mitja Marató València

11 març, 2017

Un any més, les dos passions dels corredors fallers tornen a unir-se en la Marató i la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. I és que els inscrits a estes dos proves podran córrer per la seua comissió de Junta Central Fallera de València el 22 d’octubre en el cas de la mitja marató i el 19 de novembre en el cas de la marató.

Cada participant es pot inscriure pel seu club habitual (o com a independent) i fer-ho al mateix temps, sense haver de triar, per la seua Falla de Junta Central Fallera de València, llistades en l’apartat de Comissió Fallera, tant per a la prova de 21K com la de 42K.

 

No solament hi ha premis als fallers masculins i femenins més ràpids, sinó que la falla amb més participants de la seua comissió en la meta de les dos carreres amb Etiqueta d’Or de la IAAF també té premi económic.

Ja pots inscriure’t a la teua prova preferida o, fins i tot, aprofitar els packs per a córrer les dos proves.

 

Anima amb la teua Falla

Però l’animació és l’altra gran part de la Marató i la Mitja Marató, on les comissions falleres també podran inscriure’s i sumar-se a la festa esportiva de València en els seus dos grans dies en la Ciutat del Running.

Notícies relacionades