x

La Volta a Peu València Caixa Popular obri inscripcions i incorpora l’opció de compra online

21 març, 2017

La Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la SD Correcaminos, ha obert les seues inscripcions hui dimarts 21 de març. La carrera celebra aquest any la seua 63ª edició i entre les novetats que presentarà, la primera de totes és la possibilitat de fer la inscripció online mitjançant la pàgina web de la carrera: www.voltaapeuvalencia.org

Amb este nou sistema, el corredor podrà fer des de ja la compra on-line del seu dorsal fins al 17 de maig. Una vegada fet el pagament, el participant podrà recollir-lo en qualsevol oficina de Caixa Popular i arreplegar-lo fins al divendres 19 de maig, en horari habitual d’oficines.

A més, la SD Correcaminos com a organitzadora d’este esdeveniment, també manté l’habitual procés d’inscripció presencial, tant a les mateixes oficines de Caixa Popular com a les Plantes d’esports de El Corte Inglés de València. En concret, als centres de Pintor Sorolla, Nuevo Centro i Avinguda França, on estaran disponibles els dorsals per a la Volta a Peu fins al dissabte 20 de maig a les 20:00 hores.

 

La carrera manté així el preu que va fixar en la passada edició de 3€, dels quals un d’ells es lliurarà a l’entitat solidària per aquest 2017. A més, tots els participants rebran avituallament líquid en finalitzar els huit quilòmetres de la prova i una camiseta commemorativa de finisher de la Volta a Peu València Caixa Popular.

 

Notícies relacionades