x

Wings for Life València 2017: torna la carrera en la qual la meta et perseguix

6 març, 2017

Wings For Life World Run torna a la ciutat del running per segon any consecutiu. Esta prova de caràcter mundial es tornarà a córrer a València, després de la seua primera experiència, que va tindre lloc a la nostra ciutat l’any passat.

La data de la carrera és el 7 de maig a les 13 hores, que és quan es donarà el tret d’eixida a un esdeveniment mundial. L’any passat hi van participar 130.732 fondistes vocacionals arreu del món.

34 localitzacions diferents. Les mateixes perspectives: recaptar el màxims diners possibles (el 100% de les inscripcions) per a la investigació de les lesions de medul·la espinal. El mateix horari: 11:00 (UTC), en el nostre cas, a les 13:00 hores. Les mateixes regles: eixir disparat i fer camí abans que el Catcher car, conduït a València pel pilot de Fórmula 1 Carlos Sainz, exercisca la seua implacable labor de meta mòbil i vaja posant fi a l’aventura.

Després de mitja hora d’avantatge, a partir d’eixe moment circula a 15 km/h (quatre minuts el quilòmetre en llenguatge runner) i accelera cada hora fins a aconseguir un ritme creuer de 35 km/h. A alguns ens agafa abans; a Chema Martínez, vencedor de tres de les quatre edicions disputades a Espanya, més tard. Enguany es vol superar els 60 quilòmetres i aconseguir 70 recorreguts.

Nou traçat a València

Després d’una eixida a la Ciutat de les Arts i Ciències, la prova discorrerà durant aproximadament 20 quilòmetres per la ciutat. Després eixirà cap al nord, vora al litoral mediterrani, buscant els corredors més preparats.

La veritat és que la causa sobrepassa amb escreix el desafiament esportiu, de manera que valen el mateix les milles dels modestos que les dels campions, ja que absolutament tots els diners que es recapten amb la inscripció (25 € per dorsal) es donen a la fundació Wings for Life World Run (6,6 milions d’euros l’any passat).

[vcr_button url=”http://www.wingsforlifeworldrun.com/es/es/” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”12″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: edit” icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions i més info en www.wingsforlifeworldrun.com[/vcr_button]

Notícies relacionades