x

El Circuit 5K obri un nou tram al Palau de la Música i finalitza altres millores de superfície

23 gener, 2021

El Circuit 5K Jardí del Túria, la principal ruta per a corredors en Valencia Ciudad del Running, ha finalitzat les obres del nou tram davant del Palau de la Música, el qual permetrà als corredors i la resta d’usuaris del jardí una millor convivència en els espais, ja que en este punt del traçat compartia ubicació amb la zona destinada a altres usos com la bici o el passeig.

Amb els nous metres que s’han acabat de construir, amb un cost de 110.000 euros, els corredors podran disfrutar millor d’este singular espai per a la pràctica del running a València, ja que, a més d’una millor visibilitat i convivència, ara és possible continuar en línia recta en este punt, després de l’actualització del traçat coordinada juntament amb la Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València.

Circuit_5K_Palau

Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, impulsora d’este traçat per a corredors, va assegurar que és una bona notícia que esta actuació servisca per a millorar la convivència en este punt del recorregut amb els altres usuaris, ja que, per sort, el Circuit 5K és una ruta amb molt de trànsit de corredors i així podran continuar disfrutant del running de manera més segura tant per a ells com per a la resta de persones que usen el Jardí del Túria per a altres activitats”.

Per la seua part, Sergi Campillo, vicealcalde de l’Ajuntament de València i regidor d’Ecologia Urbana, va afirmar que el nou traçat afavorix la separació entre corredors, ciclistes i persones que volen passejar pel jardí. A més, hem aprofitat per a fer una intervenció per a millorar la vegetació de la zona”. 

Els treballs de manteniment i millora, a càrrec de la Fundació Trinidad Alfonso, han finalitzat també en altres punts del Circuit 5K. En algunes zones del Jardí del Túria s’ha renovat la superfície específica per a córrer i millorat l’experiència de tots els usuaris, que durant l’any passat va registrar quasi 700.000 usos, a pesar del mes i mig de confinament que va patir la població.

Circuit 5K per a córrer sense restriccions

Les noves restriccions que la Generalitat Valenciana ha posat en marxa pel nou avanç de la pandèmia, les quals prohibixen l’ús de les instal·lacions esportives, no afecten el Circuit 5K, per la qual cosa els milers de corredors que diàriament trien este espai per a practicar running a València podran disfrutar de les instal·lacions sense problemes.

Circuit_5K_Palau

Notícies relacionades