x

Valencia Ciudad del Running vol viure una altra gran jornada en el Global Running Day 2018

10 maig, 2018

Valencia Ciudad del Running tornarà a ajuntar-se per a celebrar el Global Running Day 2018, que enguany tindrà lloc el pròxim 6 de juny. Este esdeveniment mundial, que convida a tots a participar d’una jornada d’esport i diversió, tindrà lloc al Jardí del Túria, a partir de les 19 hores, davall del pont de l’Exposició (zona Metro Albereda), on ja es va celebrar el primer Global Running Day a València.

La cita enguany coincidix, a més, amb els 1.000 dies de la presentació del Circuit 5K, per la qual cosa hi haurà diferents detalls i sorpreses per a celebrar este dia de running en la millor ciutat possible.

Valencia Ciudad del Running espera repetir una altra gran jornada en la qual corredors i clubs podran disfrutar junts de córrer entre 3 i 5 quilòmetres en una cita no competitiva, després d’una gran foto de família. Al final, hi haurà un avituallament líquid i alguna sorpresa.

No és necessari inscriure’s, només s’ha d’acudir al punt de trobada a les 19 hores i passar-ho bé amb les teues sabatilles pel Circuit 5K.

No importa com pugues córrer de ràpid, el que compta és que et sumes a este moviment mundial i, sobretot, atragues altres persones a fer-ho, com ara amics, familiars, fills, o els teus companys. Junts ens divertirem més.

Recorda com va ser el Global Running Day 2017

[vcr_youtube url=”https://youtu.be/5IltTOSQOvo” width=”1280″ height=”720″ autoplay=”yes” loop=”yes” rel=”no” https=”yes”]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar