x

8.000 alumnes viuen La Marató Al Cole en 21 centres escolars de València i província

8 novembre, 2016

Més de 8.000 alumnes de 21 centres escolars de València participen en La Marató Al Cole, una iniciativa educativa que pretén dinamitzar a tot un centre educatiu entorn al món del running i la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per l’Ajuntament de València i la SD Correcaminos, que se celebrarà el pròxim 20 de novembre. És la segona edició d’esta iniciativa impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso, que enguany augmenta el nombre d’escolars i de centres.

L’educació integral de l’alumnat, la millora de la qualitat educativa, la lluita contra el sedentarisme i l’obesitat, la transmissió de valors i la defensa de la cultura de l’esforç són els pilars en els quals se sustenta La Marató Al Cole. I tot això amb el running com una ferramenta per a la promoció dels hàbits saludables i com una opció per motivar a l’alumne.

Al voltant de l’àrea d’Educació Física es vertebren unes setmanes plenes de propostes per a tot el centre educatiu: concursos literaris i de dibuix, carreres, jocs en equip, una mini marató 421, manualitats, alimentació, elaboració de la seua pròpia beguda isotònica, ús de noves tecnologies, premis per al centre amb més participants i amb millor animació. I molt més.

En definitiva, La Marató Al Cole proposa unes setmanes plenes d’activitats lúdiques perquè tot l’alumnat dels centres participants conega, aprenga i gaudisca del món del running.

A més, enguany s’ha activat la pàgina web maratonalcole.com, en la que tots els alumnes podran trobar i gaudir dels secrets que oferix este apassionant projecte. La pàgina web servix, així mateix, perquè el professorat guie els alumnes en les classes amb continguts específics durant estes setmanes.

maratón al cole

Notícies relacionades