x

12.350 corredors baten el rècord d’arribats a meta en la Mitja Marató València

22 octubre, 2017

Este diumenge 22 d’octubre, milers d’atletes i populars han recorregut els 21.097,5 metres més ràpids d’Espanya en la 27a edició de la Mitja Marató Valencia. El públic valencià no s’ha perdut la gran cita i han eixit al carrer a animar i cridar tots els corredors en cada un dels passos i quilòmetres aconseguits, i a donar-los suport, en una festa culminada amb rècord mundial femení.

Medio Maratón Valencia 2017

La prova valenciana, única a Espanya amb Etiqueta d’Or de la IAAF, va començar la setmana amb rècord de participació, amb 14.303 corredors inscrits en la 27a edició (tot i que prop de mil persones no van acudir a la fira del corredor a retirar el dorsal). La prova ha finalitzat amb rècord d’arribats a meta: 12.350. Una vegada més, la millor mitja marató d’Espanya torna a superar-se i celebra, a més dels rècords mundial i espanyol femenins, els nous rècords d’inscrits i finishers.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/resultados-medio-maraton-definitivos/” target=”blank” background=”#f6931d” color=”#24211c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: cab” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Classificacions 2017[/vcr_button]

Tota la ciutat bolcada amb la Mitja Marató Valencia

El compromís de la ciutat de València amb la Mitja Marató Valencia és indiscutible. El públic i els 37 punts d’animació han portat en l’aire els corredors de mitja marató fins a la meta al costat de la Marina de València.

Medio Maratón Valencia 2017

Per quart any consecutiu, la Mitja Marató Valencia ha gaudit del Running Faller, és a dir, de la fusió de dos de les grans festes valencianes. A més dels més de 700 corredors fallers que han participat en la prova, les Falles han animat els corredors i corredores de mitja marató en 13 punts d’animació repartits per tot el circuit amb l’acció del Running Faller.

L’animació també ha estat present en altres punts d’ànim de firmes de la mitja marató com EDP, Cárnicas Serrano o Mapfre, i també ha implicat Esperança i Somriure, entitat solidària d’enguany, i altres clubs valencians.

Medio Maratón Valencia 2017

El Valencia Basket també s’ha sumat a la gran cita i ha donat suport a l’increïble esforç dels atletes i corredors populars durant les dos hores de carrera. Per la seua part, el Corredor Mediterrani també ha estat present i ha donat suport, amb la participació del públic en la megafonia en el punt d’animació situat a l’Estació del Nord, a tots els runners per a arribar abans a la meta.

Els voluntaris, el nostre Patrimoni de la Humanita

Els més de 600 voluntaris han sigut la peça indispensable de la Mitja Marató Valencia. Els d’esta nova edició, amb la col·laboració de Pinturas Isaval i els seus equipaments de Luanvi, han assistit, animat i acompanyat els corredors durant tota la prova, i els ha donat suport. I, sobretot, entregant la merescuda medalla de finisher a tots els que han creuat la línia de meta.

Medio Maratón Valencia 2017

Notícies relacionades