x

El 10K València Trinidad Alfonso esgota les seues 8.000 inscripcions a tres setmanes de la prova

22 octubre, 2014

El 10k València Trinidad Alfonso aconseguix el nombre màxim d’inscrits, 8.000, a falta de tres setmanes per a l’inici de la prova. Tot un èxit sense precedents que referenda la repercussió de la prova paral·lela de la Marató València Trinidad Alfonso que, d’altra banda, continua batent rècords de participació, després de superar els 12.000 inscrits fa unes setmanes.

Pel que fa a la participació, destaca que s’ha pogut aconseguir pràcticament una paritat hòmens-dones en la carrera. El cens s’ha igualat, de manera que hi ha un 44% de dones, un increment considerable respecte a l’any passat, en què la inscripció femenina s’acostava al 39%.

També s’ha produït un augment en el públic forà que ve a participar en el 10K València Trinidad Alfonso. En concret, la xifra s’acosta al 10% del total, 3 punts superior a l’any anterior. El públic internacional és majoritàriament italià, seguit del britànic, francés i holandés.

En l’apartat esportiu, Oauis Zitane (29:40) i Esther Hidalgo (34:30) són els vigents campions després de la victòria en l’edició de 2013.

10K

Notícies relacionades